Početna Magazin Godine Horoskop za četvrtak, 29. januar 2015. godine

Horoskop za četvrtak, 29. januar 2015. godine

Horoskop za četvrtak, 29. januar 2015. godine

Današnji dan bi mogao da nas dovede na ivicu živaca, iako se verovatno ništa epohalno neće desiti. Jednostavno, odjednom smo pretrpani podacima i isuviše je vreve oko nas.

Otvaranjem Google oglasa na ovoj strani pomažete rad Penzina. Hvala vam unapred!

Potrebno je da se skoncentrišemo, ali to u danima kao što je ovaj deluje nemoguće. Doba je retrogradnog Merkura (v. link na kraju teksta) i tokom ovog perioda imperativ je sve informacije proveravati što pažljivije i detaljnije.

Ali baš u danima kao što je ovaj, sama količina podataka dovodi u pitanje i najosnovniju obradu, a kamoli proveru. Danas pristižu zadocnele, davno očekivane vesti, ali ih odmah zatim sustižu nove informacije. Telefoni zvone, mejlovi, poruke…

Osećamo ustreptalost dana, potrebno nam je da komuniciramo i da koristimo pristigle podatke kako bismo završili započeto i/ili počeli novo. Ali istovremeno osećamo snažnu potrebu da se „sakrijemo i pokrijemo jorganom preko glave dok sve prođe“.

Stelijum (grupa planeta) u Ribama ne želi da jurca kroz ovaj dan. Venera i Neptun žele da se razvlače i sanjare, Hiron se plaši da bi brzina dana mogla da dovede do bolnih propusta, a Mars je u Ribama (v. link na kraju teksta) isuviše usplahiren i rastrojen. Kakvu samo kombinaciju čini sa Mesecom u Blizancima! Živčanu.

Saturn traži da se ozbiljno pristupi poslu, da se izbegne površnost, ali i da se završe svi detalji (v. link na kraju teksta). Mnogima će danas jednostavno biti teško da razluče šta je važno, a šta ne. Čemu se treba više posvetiti, a šta arhivirati.

Uveče probajte da se smirite uz šolju mleka, kamilice ili matičnjaka, uz čašu vina ili soka od višnje. Bilo šta što vam pomaže. Nemojte uznemireni otići u krevet. Penzin vam preporučuje da se, ukoliko se već niste „navukli“, ne navikavate na pilule za spavanje.

Ako je suditi prema astrološkim pokazateljima, ustreptalost dana mogla bi se preneti na noć. I dok danju neki ljudi i mogu da se nose sa tim, noću bi trebalo da se odmaramo od ovakvih upliva. Naročito zato što će petak biti najuzbudljiviji dan ove sedmice, te nam je odmor itekako potreban.

Ovaj dan posebno utiče na promenljive znake, pre svega na one rođene u prvoj polovini znakova tj: Blizance rođene u maju i prvih nedelju dana juna, Device rođene u avgustu i prvih nedelju dana septembra, Strelčeve rođene u novembru i prvih nedelju dana decembra i Ribe rođene u februaru i prvih nedelju dana marta.

Dugotrajni astrološki uticaji: