Astrologija Foto albumi Horoskop

Blizanci

Blizanci

Prvi dupli znak. Morao je biti dupli da bi bila osigurana komunikacija njihova nasušna. Oni moraju da kažu šta misle. A o čemu sve razmišljaju…

Misliti, misliti, o toliko stvari! Nekada izgleda da se te misli prepliću, da beže same od sebe. I kada pričaju, skaču sa teme na temu. Kada postoji toliko stvari na ovome svetu. Sve to treba videti, stalno biti u pokretu.

Toliko je ljudi! A sa ljudima je uvek zabavno. Oni vole da se zabavljaju, oni nikada neće prestati da se igraju. Kroz igru se uči, a oni toliko vole da uče. Napisaće jednom knjigu o tome, samo još ovo da vide. “Hajdemo dalje, ko želi da se zaustavi kada je ispred taj šarenoliki svet!”

Njihov prijemčiv um pokreće radoznalost i nekada je potreba da se mešaju u stvari koje, prema mišljenju drugih, ne bi trebalo da ih se tiču, jača od svega. Ali Blizanci ne osuđuju, oni samo prikupljaju informacije.

Oni su promenljivi, vazdušni znak koji predstavlja posmatranje i skupljanje podataka. Pokreću druge na razmišljanje i sa njima je uvek zabavno biti.

Ali se oni lako unervoze i postane im dosadno ukoliko ne postoji mentalni stimulans. A ako se njihov um dosađuje, onda oni brzo promene raspoloženje. Ako se jednom istom stvari bave duži period, dosada ih sustigne, a pažnja im pobegne. Zato oni često menjaju teme, okruženje, ljude… Njima je potrebna raznolikost i pokretanje, kako na fizičkom, tako i na mentalnom planu.

Ako drugima izgleda da su varljivi, neuhvatljivi i nestabilni, to je zato što oni svet posmatraju kroz prizmu svojih misli. Uklapaju ga u to klupko, pa se desi da se objektivno ne poklapa sa onim što su oni iskonstruisali kao stvarnost. Ali njihova namera nije bila da povrede prevarom. Prevara je samo nesaglasje njihovih misli i stvarnosti. A oni su se možda zaigrali.


About the author

Penzin

Penzin je portal posvećen pitanjima starenja i poznih godina, kao i posledica koje će ovaj trend imati na pojedinca i društvo. Penzin edukuje, informiše i podseća na važne probleme i moguća rešenja za one koji se pripremaju ili su već u poznijim godinama, za one koji žele na vreme da razmotre sve mogućnosti, za one koji se staraju o ostarelim roditeljima, bakama i dekama. Za sve nas...

Tefter

Tefter

Draganova nagrada

Draganova nagrada - nagradni konkurs za najbolje putopisne priče i pesme starijih

Isplata penzija