Ribe

Kraj Zodijaka i celokupno iskustvo, a one tihe i rasplinute u svom svetu. Emocije rasute i neuhvatljive, prejake kada udare u mnoštvu, a slabe da se za neku određenu duže drži.

Ribe imaju bogat unutrašnji svet, ali se povezuju sa celim svetom. S tim što se njihove veze ne grade na vidljivom, svima uočljivom planu, već na nivou podsvesnog. Njihov svet zato deluje neuhvatljiv i mnogima neshvatljiv. Treba se snaći u tom moru silnih impresija, oseta i osećaja.

Otvaranjem Google oglasa na ovoj strani pomažete rad Penzina. Hvala vam unapred!

Ribe povezuju i kroz vreme, pretvarajući izgubljeno iskustvo nekadašnjih generacija u nejasan osećaj mogućeg u damarima onih koji sada žive.

Ribe su u stalnom pokretu, ali unutrašnjem. One su promenljivi znak. Nije im jasno čemu tolika panika oko onoga što se dešava oko nas kad ima toliko posla na shvatanju onoga šta se dešava u nama. One su znak vode.

Zato su Ribe u stanju da osete emotivna stanja drugih ljudi koji ih okružuju – jer gledaju drugim očima, posmatraju drugačije stvari. Osećanja najviše vezujemo za lično iskustvo, a Ribe ih prebacuju na opšti plan. Zato su Ribe, znak na kraju Zodijaka, astrološki simbol univerzalne ljubavi.

One su kraj, ali i početak. Sve se menja, ali principi na kojima svet počiva ostaju isti. Večnost je ono što Ribe lakše shvataju od svog sopstvenog života i svakodnevice u kojoj se ponekad ne snalaze. Ali plivaju.