Magazin Godine

najnovije-vesti-penzije-zakoni-posao-isplata

Ostale tematske celine Penzina:


100 tema za 100 godina…
100 razloga za Penzin!

Možemo reći da smo prvi, ili najveći, ili najbolji specijalizovan portal za… Pa onda možemo nabrajati kome smo, zašto, i koliko posvećeni.

Možemo reći da spajamo generacije jer pišemo za sve od 11 do 111 godina, mada ovim potonjim mi, ali i bilo ko drugi, teško da ima šta pametno da kaže a da oni to već odavno ne znaju. Možemo reći da nas čita toliko i toliko hiljada ljudi, ali teško da će vam oni pročitano prepričavati, pa najbolje da sami potražite kod nas ono što vas zanima.

Da biste nas najbolje, i najbrže upoznali, možete pročitati kratku priču o nama, ili možete pregledati priče o svima nama, koje pišemo za vas…


za Šegrte

Da li ste sigurni da se školujete za poslove koji će postojati za 10 ili 20 godina? Možda će ih obavljati računari ili mašine? Roditelji, bake i deke imaju kakve-takve penzije i kakvo-takvo zdravstvo, a šta budućnost sprema za vas? Da li je cela filozofija života rad 50 godina i onda penzija PIO fonda još 20 ili 30? Da li život “prestaje” u 30, 50, ili 80? Znate li da je više stvari koje ćete moći da uradite u 70. godini života nego danas, ako do tada pravilno odigrate?

Zato Penzin. Zbog informacija, saveta, ideja – kao saputnik, kao mentor, kao kakao…

za Kalfe

Razumemo šta da ste u sendviču između briga o deci i briga o roditeljima, i da vam malo ostaje da razmislite šta će biti sa vama kada dođe smena generacija. U velikoj meri i od vas zavisi da li će vaša deca preuzeti i sve vaše brige. Možete pomoći i sebi i njima prateći i učeći ono što se dešava danas, što sledi, prateći tehnologije i savete koji će vam pomoći da na vreme, lagano, uredite svoj život za ispunjeno treće doba. Ne dozvolite da vas davno najavljene promene iznenade – dočekajte ih spremno!

Zato Penzin. Da znate da niste sami, da znate da imate podršku – danas i sutra.

za Majstore

Istinski poštujemo vaše decenijsko profesionalno i životno iskustvo, i sa velikom pažnjom biramo teme i način na koji vam se obraćamo. Znamo da vam nije dosta učenja, saznanja, da ste i dalje radoznali, željni novih ideja, novih dešavanja. Već godinama zajedno sa vama uživamo u prednostima komunikacije savremenog doba, upoznajemo se, diskutujemo i nalazimo odgovore na pitanja koja jeste ili niste još uvek postavili, a znamo da će vas zanimati.

Zato Penzin. Da zajedno pokažemo da imamo još toliko toga na naučimo – i sebe i druge!


Magazin Godine – kvalitetno čitanje svaki dan!

Pomalo današnjice za puno budućnosti!Penzinov magazin Godine možete pretraživati…

po državama:

svet-mapa-karta-granice-drzave-penzin
Mapa država sveta i lokacija u svetu o kojima je Penzin pisao do 2015. godine. Danas na Penzinu pronađite i znatno više!

po izvorima: