Početna Magazin Godine Horoskop za sredu, 25. mart 2015. godine

Horoskop za sredu, 25. mart 2015. godine

Horoskop za sredu, 25. mart 2015. godine

Zaslužena afirmacija kvalitetnog rada. Nagrada za sve prethodno postignuto ili podrška za nastavak u istom pravcu, ka ostvarenju višeg cilja.

Oba Svetla – i Sunce i Mesec, nebeska tela koja predstavljaju našu suštinu, danas dobijaju podršku od planeta koje su svojevrsni učitelji – od Saturna i Jupitera.

Trigon (ugao od 120 stepeni) između Sunca u Ovnu i retrogradnog Saturna u Strelcu je najznačajniji aspekt ove nedelje.

Otvaranjem Google oglasa na ovoj strani pomažete rad Penzina. Hvala vam unapred!

Kao što smo spomenuli u Astrološkom pregledu sedmice, on donosi podršku svima onima koji su pripremili teren, vredno radili i bili istrajni uprkos neizbežnim preprekama na putu. Ovaj aspekt pomaže zasluženu afirmaciju kvalitetnog rada.

Danas nema iznenađenja. Ovo je dugo očekivano i zasluženo.

Ovaj dan je odličan za prezentaciju ostvarenog pretpostavljenima i klijentima. Nemojte ići na sreću, ovo je vreme za one čijem radu ne može da se nađe zamerka, ali je potrebno da se npr. uložen trud materijalizuje.

Starije osobe po godinama, rangu ili autoritetu danas lakše prepoznaju vrednosti kod onih mlađih. Iskoristite dan da obezbedite sebi njihovu podršku u budućnosti.

Kao što se ne radi o sreći, tako nije reč ni o brzom i neposrednom ostvarenju. Ovo je ili dugo očekivana nagrada za sve prethodno postignuto ili uspešan završetak jedne faze i dobijanje vetra u leđa za nastavak u tom pravcu.

Zbog kretanja Saturna, ova dva nebeska tela će još jednom u toku 2015. godine napraviti ovaj aspekt. To će se desiti krajem jula, na poslednjim stepenima vodenih znakova – Sunce će biti na kraju znaka Raka, a Saturn na poslednjim stepenima Škorpije.

Ovi dani možda donose podršku na putu utvrđivanja dugoročnog projekta, projekta koji ćete krajem jula konačno utvrditi vrativši se na početke ili na jednu značajnu fazu svog projekta ili čak života.

Prisetite se sredine novembra 2014. godine (v. Horoskop za 18.11.2015.) – tada su Sunce i Saturn bili na istoj tački Škorpije, tački koju će Saturn ponovo preći krajem jula ove godine uz podršku Sunca iz Raka. Jeste li tada naišli na neku prepreku ili počeli nešto novo? Jeste li na putu da savladate gradivo?

Ako je reč o jednom kratkom životnom ciklusu ili dužem poslovnom projektu, njegov uspešan završetak, nagradu za sve ono što danas činite, mogli biste dočekati krajem novembra ove godine, onda kada se i Sunce i Saturn ponovo nađu na istoj tački Zodijaka, samo sada u Strelcu.

Jer Saturn se, nakon ponovnog relativno kratkog boravka u znaku Škorpije – od 15. juna do 18. septembra 2015, neće više vraćati u ovaj znak sve do novembra 2041. godine.

Oni koji su dobro savladali lekcije Saturna u Škorpiji, sad mogu mnogo lakše da se nose sa novim izazovima koje će pred nas staviti ova planeta boravkom u Strelcu. Pročitajte o Saturnu u Strelcu – link na kraju teksta.

I kratkoročno gledano: ovaj dan je veoma dobar za vredne i ambiciozne.

Drugi učitelj je mnogo blaži te često i zaboravimo da nas i on podučava. Jupiter, naime, širi znanje kod onih koji za znanjem tragaju i za njega se sami bore. Danas pozitivno utiče na Mesec u Blizancima.

To je blag aspekt ali pomaže da se ovaj dan ukrasi i skladnim odnosima, uljudnim razgovorima i dobrim kontaktima. Doprinos Urana ovoj kombinaciji mogao bi da bude u iznenadnim, ali prijatnim susretima ili pak u upoznavanju novih ljudi.

Najjači uticaj trigon Sunca i Saturna vrši na: martovske Ovnove, Lavove rođene u julu i prva dva dana avgusta, kao i Strelčeve rođene u novembru i prva dva dana decembra. Takođe, osobe koje imaju planete ili uglove od 0 do 9 stepeni ovih znakova, snažno će osetiti ovaj upliv.

Ako nemate urađenu natalnu kartu, možete je uraditi besplatno, brzo i jednostavno na linku ovde.

Osobe rođene u drugoj dekadi vatrenih (Ovan, Lav i Strelac) i vazdušnih znakova (Blizanci, Vaga i Vodolija) imaju najbolje izglede da uživaju u skladnim društvenim kontaktima.

Dugotrajni astrološki uticaji: