Početna Magazin Godine Horoskop za utorak, 24. mart 2015. godine

Horoskop za utorak, 24. mart 2015. godine

Horoskop za utorak, 24. mart 2015. godine

Romantični susreti za sve. Inspiracija za umetnike. Osobe koje se bave komunikacijom, informacionim tehnologijama i prenosom znanja imaju sjajan dan pred sobom.

Da počnemo sa romantikom. Uostalom, za razliku od prethodnog, ovaj dan nudi više poslovnog uspeha nakon podneva. Prepodne planirajte, ako ste u mogućnosti, da posvetite voljenoj osobi.

Ovakvi dani se često izvuku, izbegnu iskazivanje svog potencijala. Jer niko nikoga nikada nije uspeo da natera da se zaljubi, da uživa u danu ili u umetnosti. Ili se desi ili ne. Ili jeste ili niste – romantik i umetnik.

Ali sebe možemo da usmerimo. Ako već čitate horoskop za ovaj dan, onda bar donekle verujete da postoje neki uplivi. E ovaj upliv je divan, ali neosetan za sve one koji nisu prijemčivi.

Kako nam je svima potreban osmeh na licu, ako niste od onih koje lako zanese lepota nečije duše ili nekog predmeta, neke slike, pesme, onda se potrudite da naštelujete svoje prijemnike.

Ako nemate pored sebe osobu koja bi vas inspirisala, potrudite se da prepodne provedete uz dobru muziku, u nekoj bašti (ako je vreme lepo) ili u lepom ambijentu. Ponesite knjigu koju ste odavno želeli da pročitate, pogledajte film koji ste odavno želeli da odgledate. Idite u muzej.

Ili bar prošetajte svojim mestom i dopustite sebi da vas oduševe sitnice koje obično nemate vremena da primetite.

Ako imate inspiraciju, ako imate voljenu osobu – znate šta vam je činiti: stvarajte, volite. Dopustite da vas vole i da vas razmaze. Ne plašite se osećanja, ni svojih ni tužnih. Pustite mašti na volju. Ima i ona pravo da ponekad bude po njenoj volji.

Ako ne možete duže ili vam je stalo da iskoristite i druge pozitivne uplive ovog dana, vratite se logici i praktičnom nakon podneva. Ovaj dan je veoma dobar i za razumevanje stavova drugih i za prenošenje informacije drugima.

Ako vam je posao vezan za komunikacije – iskoristite maksimalno ovaj dan. Zakažite sastanke, pišite mejlove, razgovarajte.

Uspešno se prenosi i znanje. Prosvetni radnici ne samo što će lakše dopreti do svojih učenika, već će danas mnogo kvalitetnije prenositi gradivo. Pamtimo detalje, sagledavamo suštinu.

Osobe koje se bave informacionim tehnologijama, danas mogu da završe mnogo više posla nego inače.

Internet stručnjaci mogu da povežu načine rada i uspešnu distribuciju podataka i da dobiju dobitnu kombinaciju za uspeh na poslu.

Web i grafički dizajneri mogu da spoje tehnološki i umetnički aspekt i da zadive i sebe i druge.

Marketing stručnjaci i prodavci takođe mogu da spoje dva dobra ovog dana i da plasiraju proizvode i usluge mnogo bolje nego inače. Ovaj dan nudi mnoge mogućnosti.

Veče bi moglo da donese neke razgovore koji nisu sasvim prijatni, ali koji bi danas “odrađeni”, dugoročno gledano, bili veoma korisni za obe strane. Nije reč o raščišćavanju. Ne bi trebalo da bude sukoba.

Reč je o utvrđivanju, o verbalizovanju prisutnih činjenica i osećanja. Neizrečene sitnice sada na trenutak mogu da zabole, da se osetimo usamljeno i neshvaćeno. Ali istovrmeno nam se nudi i mogućnost da stvorenu ranu odmah i zacelimo. Razgovorom.

Dugotrajni astrološki uticaji: