Početna Magazin Godine Horoskop za sredu, 4. februar 2015. godine

Horoskop za sredu, 4. februar 2015. godine

Horoskop za sredu, 4. februar 2015. godine

Današnji Uštap u Lavu je odvažan, samouveren, široko osmehnut… Poenta je da ga kopirate i eto kosmičkog sklada!

Otvaranjem Google oglasa na ovoj strani pomažete rad Penzina. Hvala vam unapred!

Na samom početku srede, osam minuta nakon ponoći, imamo Pun mesec u Lavu. Ovaj Uštap je odvažan, samouveren, široko osmehnut… Poenta je da ga kopirate i eto kosmičkog sklada! Šalimo se malo, ali vam i ozbiljno preporučujemo da iskoristite ovu energiju.

U vreme Punog meseca, cela priroda je na svom maksimumu. Sve je naglašeno i jako.

Tome danas doprinosi i konjukcija koju sa Mesecem pravi Jupiter u svom retrogradnom hodu kroz znak Lava. Da odmah završimo i sa ostalim aspektima upletkanim u ovu lunaciju, za one koje to zanima: Mars i Hiron iz Riba sa Mesecom obrazuju inkonjukciju, a isti aspekt, samo iz Jarca, sa njim pravi i Pluton. Uran iz Ovna sa Mesecom obrazuje trigon, a sa Suncem sekstil.

Dakle, veoma smo samouvereni i izgleda nam da ništa ne može krenuti po zlu. Osećamo uzbuđenje, želimo da uradimo nešto drugačije, da probamo novi pristup.

Ali niti naša vera u sebe znači da druge ne primećujemo, niti želja za promenama znači da nećemo biti dosledni u sprovođenju već započetih zadataka. Osećamo se velikodušno, a ljudi oko nas bi mogli i da nam pomognu u sprovođenju naših sopstvenih planova. Disciplinovani smo i usmereni.

Važno je da nađemo zajedničku tačku upravo između naših potreba, koje sada kao da su se uvećale, i potreba šireg okruženja, kao i da te sopstvene potrebe, koje bi nam još do juče delovale kao ludi snovi, usaglasimo sa dosadašnjim ambicijama i onim što smo do sada imali u planu.

U nastavku vam dajemo neka moguća tumačenja ovog Punog meseca prema kućama natalnog horoskopa u koje ova lunacija pada. U zagradi je podznak ali, da biste bili sigurni šta se na vas odnosi, proverite u vašoj natalnoj karti u kojoj kući se nalazi 14° Lava. Ako nemate urađenu natalnu kartu, možete je uraditi brzo i besplatno na linku ovde.

 • Pun mesec u I kući (podznak Lav) – Zahvaljujući svojim znanjima i/ili obrazovanju, mogli biste započeti nešto novo. Uverenja koja gajite mogu da izbiju na videlo i stvore vam novi imidž.
 • Pun mesec u II kući (podznak Rak) – Inovacije koje ste uveli u poslovno okruženje sada mogu doneti materijalnu nagradu.
 • Pun mesec u III kući (podznak Blizanci) – Obaveštavate okolinu o promeni pravca, o svojim novim ciljevima. Oni koji su pred penzijom, mogu dobiti rešenje (ovo je Penzin, pa ovo moramo da izdvojimo kao mogućnost – neka nam ostali ne zamere)
 • Pun mesec u IV kući (podznak Bik) – Završavate neki projekat vezan za dom ili problem koji ste imali sa članom porodice, a zbog koga ste se iznenada osamili i koji je duboko dotakao vaš unutrašnji svet
 • Pun mesec u V kući (podznak Ovan) – Promene koje su vam se desile u prethodnom periodu, sve ono zbog čega ste možda bili i neshvaćeni od okoline, sada bi moglo kulminirati uspehom u kreativnim delatnostima ili bi vaša promena lica koje pokazujete svetu, mogla dovesti novu ljubav u vaš život.
 • Pun mesec u VI kući (podznak Ribe) – Drugačiji doživljaj vrednosti, sada donosi nove obaveze i/ili menja svakodnevicu npr. drugačiji odnos prema novcu menja odnos prema poslovnim obavezama.
 • Pun mesec u VII kući (podznak Vodolija) – Način na koji komunicirate u prethodnom periodu je mogao delovati čudno vašoj okolini, možda ste se osećali i neshvaćeno. Sada bi mogao da ojača sponu sa drugim ljudskim bićem obrazujući čvrstu romantičnu ili poslovnu vezu.
 • Pun mesec u VIII kući (podznak Jarac) – Ako je prethodni period doneo neke promene u okviru vašeg doma, dolazak ili odlazak nekoga, sada biste mogli dobiti ili zajednički račun ili nasledstvo.
 • Pun mesec u IX kući (podznak Strelac) – Promena interesovanja ili novi hobi koji ste razvili u prethodnom periodu mogli bi vas dovesti u kontakt sa inostranstvom.
 • Pun mesec u X kući (podznak Škorpija) – Ako su vas iz temelja potresle promene na poslu ili u svakodnevici, sada biste mogli dobiti satisfakciju i željeno priznanje.
 • Pun mesec u XI kući (podznak Vaga) – Nove partnerske veze mogle bi vam otvoriti nove puteve i usmeriti vas ka sasvim novim ciljevima.
 • Pun mesec u XII kući (podznak Devica) – Ako ste u prethodnom periodu bili uznemireni zbog računa u banci ili finansija svog partnera, sada biste mogli da se opustite. Razrešenje možda nije ono koje ste nekada očekivali, ali vam donosi potreban mir i nadu u bolje sutra.

Dugotrajni astrološki uticaji: