Početna Magazin Godine Horoskop za sredu, 27. maj 2015. godine

Horoskop za sredu, 27. maj 2015. godine

Horoskop za sredu, 27. maj 2015. godine

Sreda je dan kulminacije energije koja nas u toku ove sedmice zbunjuje i tako zbunjene onda čini nervoznim.

Otvaranjem Google oglasa na ovoj strani pomažete rad Penzina. Hvala vam unapred!

Što zbog nagomilanog pritiska, što zbog specifičnosti energije ovog dana, danas bi moglo biti dosta zajedljivih reči i ogovaranja. Ljudi bi mogli biti više nego inače sarkastični.

Manje su izvesni otvoreni sukobi. Ono što danas posebno pogađa jesu upravo prikriveni udarci, insinuacije, podmetanja. Lako bi moglo da se desi da i sami postanete distributer nekih glasina.

Koliko je važno da sebe zaštitite, toliko je bitno i da druge sačuvate od sebe. Verovatno je još važnije jer nas saznanje da smo mi drugima naneli nepravdu i bol često više pogodi.

Koliko god mislili da je opravdano i primereno situaciji, nemojte danas koristiti oštre reči. Mogle bi vam se vratiti kao bumerang. Trudite se i da ne zamerite drugima.

I dalje važi i da ne donosite sud, niti da delujete na osnovu onoga što saznate u toku ove sedmice (v. Astrološki pregled sedmice), ali biste danas mogli da postignete dosta u slučaju da je potrebno obraditi stare podatke, kao i kad je u pitanju sortiranje, pregledanje i slično.

Manuelni poslovi bi trebalo da se lakše obavljaju pod uslovom da ne brzate (što je zapravo imperativ cele sedmice).

Danas biste mogli dosta da uradite i ako se bavite sređivanjem starih stvari, ormara, fioka… Važno je samo da danas ne odlučujete da li ćete nešto zadržati ili baciti, jer biste se kasnije mogli pokajati. Ali uvek možete da odvojite sa strane ono što mislite da je nepotrebno, pa ćete to lako baciti za koji dan.

Nije, naravno, uputno ni odlučivati o očuvanju ili prekidanju veza, ali današnji dan bi mogao na ovom planu da donese i izvesno olakšanje.

Ukoliko vas je nešto (neprijatno) iznenadilo početkom sedmice, do sad ste novu činjenicu već prihvatili i pomirili se sa njom. Možda ste i shvatili da vam je zapravo to nenadano saznanje donelo olakšanje.

U svakom slučaju, mnogima bi ovaj dan mogao da donese izvesnu emotivnu utehu. Nju donsi društvo partnera i/ili bliskih osoba. Svesni smo da imamo sigurnu luku čak i sad, kad je i ona sama u magli. To saznanje prija i umiruje.

Pored pripadnika promenljivih znakova, naročito onih rođenih u periodu koji je naveden u horoskopu za ponedeljak, i većina onih kojima je podznak u Ovnu, Lavu, Devici ili Strelcu, trebalo bi da pripazi na ono što danas priča i na ono što od drugih čuje. Podznak možete izračunati na linku ovde.

Svi ćemo osetiti blagotvoran uticaj Venere i Hirona, a naročito Rakovi rođeni od 10. do 16. jula, Škorpije rođene od 10. do 16. novembra i Ribe rođene od 8. do 14. marta.

Dugotrajni astrološki uticaji: