Početna Magazin Godine Horoskop za četvrtak 28. maj 2015. godine

Horoskop za četvrtak 28. maj 2015. godine

Horoskop za četvrtak 28. maj 2015. godine

Danas bismo mogli da predahnemo nakratko i da oprostimo sebi i drugima izrečeno.

Otvaranjem Google oglasa na ovoj strani pomažete rad Penzina. Hvala vam unapred!

Slika: Oktavio Okampo „Uvek zauvek“

Delimično zbog toga što smo se već privikli na maglovitu energiju ove sedmice, a delimično i zato što je Mesec prešao u znak Vage koji je u ovoj situaciji mnogo bolje mesto za njega, tek danas bi trebalo da se lakše nosimo sa celom situacijom.

Odnos Sunca i Meseca danas bi davao zeleno svetlo za mnoge poduhvate, ali budući da je tokom cele sedmice oko nas Neptunova izmaglica u kojoj je teško snaći se i razaznati prave oblike od mašatrija našeg uma, nemojte, ako ne morate, ništa počinjati ni danas.

Ali prikupite snage. Predahnite. I dalje je preporučnjivo da se bavite rutinskim poslovima, a danas biste mogli završiti i neke stvari vezane za administraciju, ali samo ukoliko je i to nešto što obavljate redovno.

Danas bismo mogli i da se odljutimo ukoliko nas je prethodnih dana neki trač o nama naljutio, a i drugi bi mogli da prihvate naše izvinjenje zbog neke naše indiskrecije.

Opet vas savetujemo: obratite se starijima. Iako i ovde važi da ne bi trebalo da donosite odluke, moglo bi biti veoma korisno da saslušate šta o nečemu mogu da vam kažu stariji rođaci, prijatelji, kolege.

Ne delujte na osnovu toga, sačekajte sa akcijom, ali poslušajte savet starijih koji će vas, sasvim moguće, umiriti. Bez obzira da li je u pitanju posao, zdravlje ili ljubav.

Za starije je preporučljivo da se ovih dana drže društva svojih vršnjaka. Stariji su i dobra zaštita od sveta mlađih koji neprekidno juri (a žurba se nikako ne preporučuje ove sedmice), ali i dobra podrška u ovim pomalo šašavim danima.

Dugotrajni astrološki uticaji: