Početna Magazin Godine Horoskop za utorak, 26. maj 2015. godine

Horoskop za utorak, 26. maj 2015. godine

Horoskop za utorak, 26. maj 2015. godine

Bavite se poslovima koje veoma dobro znate da radite i okružite se poznatim ljudima.

Otvaranjem Google oglasa na ovoj strani pomažete rad Penzina. Hvala vam unapred!

Nađite utočište u poznatom, a smirenje u zadacima koje obavljate rutinski. Danas bi najviše mogli da postignemo upravo ukoliko bismo se posvetili stvarima koje su deo naše svakodnevice i koje iziskuju mehanički pristup poslu.

Takođe, dobro bi bilo ukoliko bismo mogli da bar deo dana posvetimo fizičkim poslovima, kao i da deo vremena provedemo napolju, u prirodi (ili bar onome što je u gradovima njoj najsrodnije).

Nemojte počinjati ništa novo danas, nije preporučljivo. Bavite se poslovima koje veoma dobro znate da radite i okružite se poznatim ljudima.

Veoma pozitivno bi mogli da na nas deluju razgovori sa starijim osobama. Posetite starije rođake ili ih pozovite telefonom.

Takođe bismo mogli naći mir i izvesno zadovoljstvo u bavljenju bilo kojim segmentom posla koji zahteva ponavljanje ili reviziju postojećeg. Sve što je napisano za prethodni, važi i za ovaj dan.

Tenziju neko više oseća danas, a kod nekih je ona oslabila. Ali svakako ne bi trebalo da odlučujemo i zaključujemo, a ni da verujemo drugima niti da druge napadamo.

Pripadnici promenljivih znakova (Blizanci, Device, Strelčevi i Ribe) i dalje su pod najvećim udarom, ali i svi oni koji imaju Mesec i lične planete (Merkur, Venera i Mars), kao i uglove (Asc, IC, Dsc, MC) u ovim znacima i to od oko 5. do 15. stepena.

Da biste to znali, potrebno je da imate urađenu natalnu kartu. Ako nemate urađenu natalnu kartu, možete je besplatno, brzo i lako uraditi na linku ovde.

Dugotrajni astrološki uticaji: