Horoskop Magazin Godine

Horoskop za utorak, 26. maj 2015. godine

Promenljivi znaci

Bavite se poslovima koje veoma dobro znate da radite i okružite se poznatim ljudima.

Nađite utočište u poznatom, a smirenje u zadacima koje obavljate rutinski. Danas bi najviše mogli da postignemo upravo ukoliko bismo se posvetili stvarima koje su deo naše svakodnevice i koje iziskuju mehanički pristup poslu.

Takođe, dobro bi bilo ukoliko bismo mogli da bar deo dana posvetimo fizičkim poslovima, kao i da deo vremena provedemo napolju, u prirodi (ili bar onome što je u gradovima njoj najsrodnije).

Nemojte počinjati ništa novo danas, nije preporučljivo. Bavite se poslovima koje veoma dobro znate da radite i okružite se poznatim ljudima.

Veoma pozitivno bi mogli da na nas deluju razgovori sa starijim osobama. Posetite starije rođake ili ih pozovite telefonom.

Takođe bismo mogli naći mir i izvesno zadovoljstvo u bavljenju bilo kojim segmentom posla koji zahteva ponavljanje ili reviziju postojećeg. Sve što je napisano za prethodni, važi i za ovaj dan.

Tenziju neko više oseća danas, a kod nekih je ona oslabila. Ali svakako ne bi trebalo da odlučujemo i zaključujemo, a ni da verujemo drugima niti da druge napadamo.

Pripadnici promenljivih znakova (Blizanci, Device, Strelčevi i Ribe) i dalje su pod najvećim udarom, ali i svi oni koji imaju Mesec i lične planete (Merkur, Venera i Mars), kao i uglove (Asc, IC, Dsc, MC) u ovim znacima i to od oko 5. do 15. stepena.

Da biste to znali, potrebno je da imate urađenu natalnu kartu. Ako nemate urađenu natalnu kartu, možete je besplatno, brzo i lako uraditi na linku ovde.

Dugotrajni astrološki uticaji:


About the author

Penzin

Penzin je portal posvećen pitanjima starenja i poznih godina, kao i posledica koje će ovaj trend imati na pojedinca i društvo. Penzin edukuje, informiše i podseća na važne probleme i moguća rešenja za one koji se pripremaju ili su već u poznijim godinama, za one koji žele na vreme da razmotre sve mogućnosti, za one koji se staraju o ostarelim roditeljima, bakama i dekama. Za sve nas...

Tefter

Tefter

Draganova nagrada

Draganova nagrada - nagradni konkurs za najbolje putopisne priče i pesme starijih

Isplata penzija