Početna Magazin Godine Horoskop za ponedeljak, 25. jun 2015. godine

Horoskop za ponedeljak, 25. jun 2015. godine

Horoskop za ponedeljak, 25. jun 2015. godine

Dan bi mogao početi sa velikim praskom, naduvanim očekivanjima i strasnim željama, a završiti se nastojanjem da prikupimo rasute sebe i da se umirimo i sklonimo negde dok sve prođe.

Otvaranjem Google oglasa na ovoj strani pomažete rad Penzina. Hvala vam unapred!

Fotografija Gabrijel d la Šapel

Volimo onu latinsku Carpe diem, ali mislimo da bi bilo mudro ponedeljak početi obuzdavanjem sebe. Čak iako vam se čini da je sve što želite tako lako izvodljivo i nadohvat ruke.

Mnoge bi moglo da zanese jutro. Sigurnost koju osećamo po pitanju preuzimanja rizika, većeg posla, ostvarivanja kontakta sa drugima, ne proističe iz objektivnih okolnosti. Povedite računa da vas ne zavedu i za sobom povedu drugi koji sopstveni manjak samopouzdanja danas maskiraju licem sigurnog vođe-vizionara.

Već od podneva bismo mogli osetiti kako raste tenzija zbog obima posla koji nismo u stanju da završimo. Ovo je jedan od onih dana kada, što se trudite da budete brži i efikasniji, to sporije i trapavije obavljate zadatke.

Koliko god bila velika potreba da se sve što pre završi, trudite se da se smirite i što staloženije pristupite poslu. Polako. Nemojte piti kafu, ne treba vam danas udar kofeina, ali je dobro danas, ako osetite da pucate, napraviti kratku pauzu i smiriti se pre nego što nastavite dalje.

Ako niste, pročitajte Astrološki pregled sedmice. Ove sedmice nemojte verovati podacima koje saznajete. Ne donosite važne odluke. Ali danas naročito vodite računa da vas ne prevare.

Ne samo zbog mogućih prevara, već i zbog mogućnosti da se danas preterano zanesemo stvarima koje nemaju vrednost koju im trenutno pripisujemo, izbegavajte veće kupovine.

Nervozni i preosetljivi, mogli bismo da odreagujemo burno na saznanja vezana za naše partnereIako je cela ova sedmica nešto kao soba sa iskrivljenim ogledalima, ne znači da ova saznanja neće biti tačna.

Samo je pitanje da li je potrebno da reagujete. Verovatno nije. Lako ćete neći prave reči da izrazite svoj stav jednom kada se sve stiša.

Potrebno je i da sami dobro sagledate šta vama to zapravo znači, kako se to odnosi na vas, da biste znali kako da reagujete. Naravno, lako je kasnije naći prave reči, teško je ne odreagovati odmah.

Zaista, ovaj ponedeljak bi mogao proći i u euforiji kojoj su napetost i osujećenost sasvim strane.

Moglo bi nam izgledati i da smo baš rekli ono što je trebalo da kažemo onda kada je trebalo da kažemo. Ali bismo zato narednih dana mogli da osetimo kako nas je sopstveni zanos slomio i kako smo rekli nešto što zapravo nismo hteli.

Blizanci rođeni od 27. maja do 7. juna, Device rođene od 29. avgusta do 8. septembra, Strelčevi rođeni od 28. novembra do 8. decembra i Ribe rođene od 24. februara do 6. marta naročito treba da budu obazrive ovih dana, da čuvaju sebe i svoje živce i da zaštite i sebe od drugih i druge od sebe.

Dugotrajni astrološki uticaji: