Početna Magazin Godine Horoskop za nedelju, 26. april 2015. godine

Horoskop za nedelju, 26. april 2015. godine

Horoskop za nedelju, 26. april 2015. godine

Utvrditi postojeće namere, ali i otvoriti oči za nove mogućnosti. Nova poznanstva.

Otvaranjem Google oglasa na ovoj strani pomažete rad Penzina. Hvala vam unapred!

Danas je Prva mesečeva četvrt u znaku Lava.

Prva mesečeva četvrt označava doba u mesecu kada preispitujemo započeto, učvršćujemo svoje korake na započetom putu ili kada, napokon, zakoračimo u nameravanom smeru ili kada se, naprotiv, rešavamo da promenimo smer ili da odustanemo od planirane destinacije.

Današnja četvrt pada u fiksne znake, pa je naglašena potreba za utvrđivanjem. Stabilnost je veoma važna, istrajnost je naše najjače oružje danas.

Kontakt između Venere i Urana danas će pak uneti malo živosti i razdraganosti. Ako smo istrajni u delovanju, ne znači da ne možemo da se radujemo malim, lepim iznenađenjima.

Stabilne osnove za dalji napredak danas su imperativ, ali bismo mogli da uvidimo i da postoje neki novi, drugačiji načini za zaradu. Dakle, utvrđujte započete akcije, ali budite otvoreni za informacije o novim mogućnostima. Jedno ne isključuje drugo. Nikome ne smeta mogućnost dopunske zarade.

Današnji dan, za one koji su slobodni, pruža mogućnost novih, zanimljivih poznanstava.

Svima koji se pokrenu, dan nudi mogućnost dobre zabave. Opuštena atmosfera, uživanje u sitnicama i planiranje krupnih stvari. Sasvim dovoljno za jedno lepo nedeljno popodne.

Najjači uticaj na pripadnike druge dekade vatrenih (Ovan, Lav, Strelac) i vazdušnih znaka (Blizanci, Vaga, Vodolija).

Dugotrajni astrološki uticaji: