Početna Magazin Godine Horoskop za subotu, 25. april 2015. godine

Horoskop za subotu, 25. april 2015. godine

Horoskop za subotu, 25. april 2015. godine

Ljubavi ima, ali za stvaralaštvo moramo da se borimo.

Lep, blag dan. Uživanje, možda i lenčarenje za one koji su mu skloni i koje nema ko da podstiče na delovanje. A verovatno većina neće želeti da se meša drugima u život i u njihov modus operandi. Ako neko zabušava, neće biti mnogo onih koji su voljni da mu ukazuju na to ili da ga zbog toga prekorevaju.

Ovo su tendencije, nije moranje. Ako ste od onih koji uživaju u radu i delovanju, prionite slobodno na posao.

Otvaranjem Google oglasa na ovoj strani pomažete rad Penzina. Hvala vam unapred!

Međutim, iako bismo danas mogli da cenimo više nego inače lepe stvari oko nas, hranu i piće, muziku, knjige i filmove, ma bilo koju vrstu umetnosti koja nama leži, malo nam je teže da stvaramo.

Unutrašnja kočnica, nemogućnost da iskažemo ono što osećamo u sebi, da otelotvorimo lepotu koju vidimo unutrašnjim očima, sve to otežava proces stvaranja. Bilo čime da se bavite. Jer svaka delatnost mora imati u sebi elemente umetnosti. Baš svaka.

Interesantno, osobama koje su pravi umetnici i koje od umetnosti i za umetnost žive, ovaj dan bi mogao da bude podsticajan. Rešavanje unutrašnje dileme, podela u sebi, danas bi kod ovih osoba moglo da deluje podsticajno na stvaralački proces.

Ostalima, nama običnim smrtnicima, što u lepom manje ili više svesno uživamo, današnji dan nudi mogućnost za tiho uživanje.

Poseban uticaj na: Blizance rođene od 1. do 10. maja, Device rođene od 3. do 13. septembra, Strelčeve rođene od 3. do 13. decembra i Ribe rođene od 1. do 13. marta.

Dugotrajni astrološki uticaji: