Početna Magazin Godine Horoskop za sredu, 28. januar 2015. godine

Horoskop za sredu, 28. januar 2015. godine

Horoskop za sredu, 28. januar 2015. godine

Dobijamo informacije koje nam pomažu da shvatimo bolje prirodu nekih ljudi i veza koje nas sa njima povezuju. Uopšte, dobar dan za saznavanje i učenje.

Otvaranjem Google oglasa na ovoj strani pomažete rad Penzina. Hvala vam unapred!

U neprekidnoj jurnjavi koja je postala standard modernog načina života, navikli smo da brišemo sve podatke koji nisu preko neophodni. Zato je savet astrologa da probamo da napravimo paralelu između sadašnjeg vremena i nekih prošlih dana, često praktično neupotrebljiv.

Penzin vam je u te svrhe predlagao i jednostavan pristup – proveru mejlova i postova na društvenim mrežama za određeni dan iz prošlosti. To može osvežiti sećanje na događanja i ljude, a pretpostavljamo da kad već koristite internet, velika je verovatnoća da koristite i društvene mreže i mejlove kao način komunikacije.

U doba retrogradnog Merkura, dobro je sklapati slagalicu od dana koje on povezuje. Tako je i sa današnjim danom i 14. januarom. Budući da je reč o danu nakon dočeka tzv. Srpske nove godine, bez obzira da li je slavite ili ne, pretpostavljamo da vam je lakše da se setite događanja koji su obeležili te dane vašeg života (v. Horoskop za 14. januar 2015. godine).

Ako ste tada počeli da preispitujete neke veze i odnose sa ljudima, danas biste mogli da dobijete informaciju koja će vam pomoći da neke veze učvrstite ili da ih prekinete. Podaci koje saznajemo u danima kao što je ovaj mogu na prvi pogled delovati kao iznenađenje, ali uglavnom predstavljaju samo iznenadni uvid u stvari koje podsvesno već odavno znamo.

Danas nam neki neočekivan događaj, sam po sebi verovatno beznačajan, samo može objasniti suštinu nekih bitnijih stvari i odnosa.

Današnji dan je dobar i za preispitivanje nekih naših uverenja, za promenu ugla gledanja.

Mentalno smo stimulisani, ali istovremeno imamo i dosta strpljenja. Iako kontakt Merkur-Uran donosi uzbuđenje i intelektualnu ustreptalost koja pogoduje novim saznanjima, ali ne i utvrđivanju, zbog celokupne današnje postavke na nebu i zbog samog Merkura koji se (naizgled) vraća kroz Vodoliju, ovaj dan je dobar i za one kojima je potrebno ne samo da saznaju nego i da saznato nauče.

Najjači uticaj – druga dekada vazdušnih i vatrenih znakova tj: Ovnovi rođeni prvih deset dana aprila, Blizanci rođeni prvih deset dana juna, Lavovi rođeni prvih deset dana avgusta, Vage rođene prvih deset dana oktobra, Strelčevi rođeni prvih deset dana decembra i Vodolije rođene prvih deset dana februara.

Dugotrajni astrološki uticaji: