Početna Magazin Godine Horoskop za sredu, 14. januar 2015. godine

Horoskop za sredu, 14. januar 2015. godine

Horoskop za sredu, 14. januar 2015. godine

Danas možemo da se ozbiljno skoncentrišemo i zaronimo u rešavanje složenih zadataka. Imamo i volju i strpljenje da se bavimo važnim i komplikovanim stvarima. Dosetljivost i originalnost danas izbijaju na površinu.

Otvaranjem Google oglasa na ovoj strani pomažete rad Penzina. Hvala vam unapred!

Zaista imamo odličan upliv energije za rešavanje najrazličitijih vrsta problema – imamo i sposobnost sagledavanja dubokih slojeva i mogućnost otkrivanja novih, neočekivanih rešenja. Radoznali smo dovoljno da uočimo najrazličitije detalje, ali smo i veoma koncentrisani i ti detalji nam ne odvlače pažnju i ne remete rad na celokupnom problemu i donošenje krajnjeg zaključka.

Tempo današnjeg dana mogao bi biti veoma brz, ali ćemo uživati u raznovrsnosti dešavanja. Susreti sa različitim ljudima doprinose uzbudljivosti dana, ali nam omogućavaju i uvid u drugačije mišljenje. Danas ovo ne bi trebalo da dovede do sukoba već, naprotiv, do međusobnog obogaćivanja i, sasvim moguće, stvaranja nečeg novog zahvaljujući prožimanju i spajanju različitih ideja.

Škorpionski Mesec voli transformaciju i pročišćavanje. Venera u skladnom odnosu sa Severnim mesečevim čvorom teži stvaranju harmonične atmosfere u svom okruženju. Da bi do harmonije došlo, da bi prostor u kome boravimo bio mesto iz koga dobijamo energiju i obnavljamo je, moramo se osloboditi suvišnog i nepotrebnog. Zato današnji dan možete odlično iskoristiti za čišćenje doma, za odbacivanje svega što je suvišno, prevaziđeno i nepotrebno.

Takođe, vazdušni kontakt Venere i Severnog čvora u doba Mesečevog boravka u Škorpiji daje nam podsticaj da se pozabavimo društvenim krugovima i našim mestom u njima. Da li su nam neke veze samo prividne? Postoje li uopšte ili su samo deo broja na ekranu? Koliko dobijamo time što nam je imenik u telefonu pretrpan imenima koje više i ne umemo da povežemo sa određenim osobama?

Dajte šansu vezama sa ljudima koji vam znače tako što ćete svoje rokovnike osloboditi besmislenih obaveza, a imenike imena suštinski nepoznatih i vama nebitnih ljudi.

  • Ovnovi, naročito oni rođeni prvih deset dana aprila, danas imaju imaju lepe mogućnosti da energiju kojom ih napaja (i povremeno lomi) dugotrajan kvadrat između Urana i Plutona, iskoriste za neke veoma dobre stvari.
  • Ribama će današnje dobre vibracije dobro doći i trebalo bi da ih iskoriste, pred ne toliko prijatne dane koji slede (a čiji uticaj možda već osećaju).
  • Škorpije uživaju u ovakvim malim zrncima sreće, nakon teških lekcija koje su savladavale
  • Vodolije su u danima kao što je ovaj potpuno u svom elementu.

Dugotrajni astrološki uticaji: