Početna Magazin Godine Horoskop za ponedeljak, 30. mart 2015. godine

Horoskop za ponedeljak, 30. mart 2015. godine

Horoskop za ponedeljak, 30. mart 2015. godine

Iznenadimo ponekad sebe. Žarko želimo, pa u toj želji prevladamo dojučerašnje barijere.

Vikend je doneo sa sobom mnogo prohteva. Nekome su želje ispunjene, neko ih je ispunjavao drugima, pa čineći njima, činio i sebe srećnim. Neko je želeo, pa zaboravio da se pokrene ka ispunjenju svojih želja (v. Horoskop za subotu, 28.3. i Horoskop za nedelju, 29.3.)

Ponedeljak nosi eho i ispunjenih i nedosanjanih snova. Ako je za prethodni vikend bilo dosta razmaženosti – kada smo očekivali da nam želje drugi ispune, ponedeljak nudi samosvest i kuraž – sami krećemo u ispunjavanje svojih snova.

Ispunjavanje danas predstavlja završnicu, nadogradnju za koju je uvek bilo potrebno samo malo podstreka ili podrške sa strane. A, evo sad, podršku pružamo sami sebi.

Zatražite ono što smatrate da je vaše, ono što smatrate da zaslužujete. Ovo je dan kada se lakše materijalizuje prethodni trud, kada stiže nagrada koja izgleda kao nagrada samo zato što smo odavno prestali da računamo na nju kao na zaradu.

Takođe, danas smo, dame naročito, veoma smeli u iskazivanju svojih naklonosti prema drugima. Ako se danas odlučite za smeliji pristup, velika je verovatnoća da će ta smelost naići na pozitivan odgovor.

Zdrava snaga ega neće nam danas dozvoliti da se preračunamo: ne želimo mi da nas neko udostoji svoje milosti, mi želimo da neko sazna da mislimo da nas je vredan.

Dakle, ako ne osećate da druga osoba želi isto što i vi, nećete ni napraviti prvi korak danas. Jer danas vlada zdrav ego i danas se nudi šansa da se povežete sa partnerom, a ne sa pratiocem ili vodičem kroz život.

Ako već imate nekog, danas možete da osnažite vezu ili da uspostavite narušenu ravnotežu.

Novac stiže ili se osećamo kao da nam i ne nedostaje. Retko je to osećanje, pa zato uživajte u njemu dok traje.

Bikovi, Device i Jarčevi rođeni prvih deset dana meseca, posebnu šansu imaju za uživanje u danu.

Lavovi i Škorpije, takođe rođeni prvih deset dana meseca, treba da ukrote malo svoju ćud kako bi maksimalno iskoristili mogućnosti koje dan pruža – inače će naići na otpor ili će im se sopstvene želje obiti o glavu.

Vodolije rođene poslednja dva dana januara i prvih sedam dana februara mogle bi da iznenade i same sebe smelošću i postupcima – ali bi trebalo da im to donese i uspeh.

Dugotrajni astrološki uticaji: