Horoskop Magazin Godine

Horoskop za nedelju, 29. mart 2015. godine

Lav

Lakše se uspostavlja ravnoteža između želja i mogućnosti. Osećamo se kraljevski i zbog sitnica koje činimo sebi i drugima.

Nedelja predstavlja lep završetak sedmice koja je većini ljudi bila ugodna. Potreba za uživanjem preliva se iz subote i u nedeljno prepodne.

Kako je sad Mesec prešao u znak Lava, glasniji smo u izražavanju svojih prohteva, a teatralniji u ispunjavanju tuđih želja.

Danas ipak lakše nalazimo pravu ravnotežu između želja i mogućnosti. Ako ste skloni zaletanju i preterivanju, nedelja je mnogo bolji dan za vas od subote. Jer, moći ćete da uživate u sitnicama koje život čine raznobojnijim i lepšim, a da pri tome ne dovedete u opasnost svoju finansijsku stabilnost ili svoje zdravstveno stanje.

Saturn nam daje tu neophodnu dozu mudrosti, dok izraženost znaka Lava danas doprinosi sposobnosti da i sebi i drugima i mala zadovoljstva prikažemo kao velika i značajna.

Ovaj dan je i dobar za povezivanje najmlađih i najstarijih članova porodice. Bake i deke, unuke i unuci: nedelja je dobar dan za njihovo druženje.

Veče nam donosi lepu mogućnost da presaberemo utiske, da vidimo gde se nalazimo na svom putu, da korigujemo planirane korake u skladu sa onim već pređenim i da podvučemo crtu. Sutra je novi dan, a mi imamo dovoljno snage da iskoristimo sve mogućnosti koje nam to sutra pruža.

Večeras nam se sve čini mogućim, ali ne zato što verujemo u snove, već zato što verujemo u sebe.

Dan je veoma dobar za pripadnike vatrenih znakova: Ovnove, Lavove i Strelčeve.

Dugotrajni astrološki uticaji:


About the author

Penzin

Penzin je portal posvećen pitanjima starenja i poznih godina, kao i posledica koje će ovaj trend imati na pojedinca i društvo. Penzin edukuje, informiše i podseća na važne probleme i moguća rešenja za one koji se pripremaju ili su već u poznijim godinama, za one koji žele na vreme da razmotre sve mogućnosti, za one koji se staraju o ostarelim roditeljima, bakama i dekama. Za sve nas...

Tefter

Tefter

Draganova nagrada

Draganova nagrada - nagradni konkurs za najbolje putopisne priče i pesme starijih

Isplata penzija