Početna Magazin Godine Horoskop za nedelju, 29. mart 2015. godine

Horoskop za nedelju, 29. mart 2015. godine

Horoskop za nedelju, 29. mart 2015. godine

Lakše se uspostavlja ravnoteža između želja i mogućnosti. Osećamo se kraljevski i zbog sitnica koje činimo sebi i drugima.

Nedelja predstavlja lep završetak sedmice koja je većini ljudi bila ugodna. Potreba za uživanjem preliva se iz subote i u nedeljno prepodne.

Kako je sad Mesec prešao u znak Lava, glasniji smo u izražavanju svojih prohteva, a teatralniji u ispunjavanju tuđih želja.

Danas ipak lakše nalazimo pravu ravnotežu između želja i mogućnosti. Ako ste skloni zaletanju i preterivanju, nedelja je mnogo bolji dan za vas od subote. Jer, moći ćete da uživate u sitnicama koje život čine raznobojnijim i lepšim, a da pri tome ne dovedete u opasnost svoju finansijsku stabilnost ili svoje zdravstveno stanje.

Saturn nam daje tu neophodnu dozu mudrosti, dok izraženost znaka Lava danas doprinosi sposobnosti da i sebi i drugima i mala zadovoljstva prikažemo kao velika i značajna.

Ovaj dan je i dobar za povezivanje najmlađih i najstarijih članova porodice. Bake i deke, unuke i unuci: nedelja je dobar dan za njihovo druženje.

Veče nam donosi lepu mogućnost da presaberemo utiske, da vidimo gde se nalazimo na svom putu, da korigujemo planirane korake u skladu sa onim već pređenim i da podvučemo crtu. Sutra je novi dan, a mi imamo dovoljno snage da iskoristimo sve mogućnosti koje nam to sutra pruža.

Večeras nam se sve čini mogućim, ali ne zato što verujemo u snove, već zato što verujemo u sebe.

Dan je veoma dobar za pripadnike vatrenih znakova: Ovnove, Lavove i Strelčeve.

Dugotrajni astrološki uticaji: