Početna Magazin Godine Horoskop za subotu, 28. mart 2015. godine

Horoskop za subotu, 28. mart 2015. godine

Horoskop za subotu, 28. mart 2015. godine

Danas bismo, pre svega, želeli da ugodimo: sebi i drugima. Potrebno nam je da uživamo, da se opustimo, da se raspustimo.

Ne treba zaboraviti: podsticaj da se menja, da se kreće jaki je i na ličnom i na kolektivnom nivou. Ova sedmica nas je možda okrenula drugim stvarima, drugim sferama, ali je taj pokretački impuls tu.

On je pre par godina bio, mogli bismo reći – rušilački. Sada je potrebno da na srušenom gradimo. Prethodnih dana smo dobili podršku u tome, u utvrđivanju i laganom, stabilnom napredovanju (v. Horoskop za sredu).

Danas bismo, međutim, pre svega želeli da ugodimo: sebi i drugima. Podsticaj koji nas nagoni da menjamo danas bi mogao da se okrene promeni onoga čemu težimo, tačnije širenju želja. Želimo više nego što se inače usuđujemo. Potrebno nam je da uživamo, da se opustimo, da se raspustimo.

Dozvolite sebi luksuz, ali budite svesni posledica. Ako danas ispeglate kreditnu karticu, hoće li vam biti lepo i sutra?

Ako pak imate potrebu da sebi dopustite nešto što je u okviru vaših mogućnosti, ali odavno nije na spisku želja (jer je npr. nepraktično, nepotrebno, smešno drugima) – pustite sebi danas na volju. Uživajte u omiljenom jelu, kupite sebi nepotrebnu, a lepu stvar, priuštite sebi ono što želite.

Odnosi sa okolinom su danas veoma dobri. Razumemo se, ali i pazimo jedni na druge. I pored velike potrebe da razmazimo sebe, ne zaboravljamo ni druge. U društvu je i svako uživanje lepše.

Danas smo i velikodušniji kada je u pitanju razumevanje i prihvatanje tuđih kaprica. Moto dana većine ljudi mogao bi biti: “Živi i pusti druge da žive“.

U ovakvom raspoloženju, neki će možda poželeti da sebi dopuste da se bave onim stvarima koje ima pričinjavaju zadovoljstvo, a za koje uglavnom ne mogu da odvoje vreme.

Danas bismo mogli da iznenadimo sebe i druge zaboravljenim umećem. Svašta lepo bi moglo da se stvori iz današnje potrebe da nadogradimo sivu svakodnevicu.

Vodite samo računa o preterivanju. Ako ste mu skloni, trudite se da se danas klonite izazova.

Snažniji uticaj na: Bikove rođene poslednja dva dana aprila i prvih nedelju dana maja, na Lavove rođene poslednja dva dana jula i prvih nedelju dana avgusta, na Škorpije rođene poslednja dva dana oktobra i prvih nedelju dana novembra i na Vodolije rođene poslednjih dana januara i prvih pet dana februara.

Dugotrajni astrološki uticaji: