Početna Magazin Godine Horoskop za ponedeljak, 8. jun 2015. godine

Horoskop za ponedeljak, 8. jun 2015. godine

Horoskop za ponedeljak, 8. jun 2015. godine

Srećan dan! Eto, da se ugledamo na jasnoću i nedvosmislenost tumačenja klasičnih astrologa jer lepo je napisati tako nešto.

Pored toga, danas je zaista potrebno verovati u mogućnosti koje se otvaraju kako bi se one i ostvarile. Današnji dan ne trpi skromnost, bojažljivost ili oklevanje. Budite smeli i spremni da prihvatite nagradu za svoj trud.

Centralna tačka našeg delića Univerzuma – Sunce, danas se nalazi u pozitivnom aspektu sa Jupiterom, planetom koja simbolizuje sreću, ekspanziju, uspeh, širinu… Podrška je tu, iskoristite šansu.

Kao i cela sedmica (v. Astrološki pregled sedmice), tako je i ponedeljak mešavina: sa jedne strane odličnih uslova za ispunjenje želja koji kao da se stvaraju spolja, kao da ih “dobijamo na tanjiru”, i nesigurnosti u sebe i svoj rad, čak i nesigurnosti u sopstvene potrebe, sa druge.

Neki će biti pokolebani pred ciljem. Primera radi, posao na čijem sklapanju ste radili dugo, danas bi mogao biti prihvaćen i spreman za sklapanje. I umesto da potpišete, vi biste mogli biti strana koja se odjednom povlači da bi još jednom razmotrila uslove.

Narednih dana i nedelja biće dosta lepih mogućnosti. U ovih par dana bi čak mogli tek postavljati temelje za nove, velike uspehe.

Ali, ako vam se ukazuje prilka da danas realizujete nešto, nemojte oklevati. Nikad ništa nije do kraja izdefinisano niti je bilo šta u životu sto odsto sigurno.

Da biste iskoristili veliku šansu, morate se postaviti kao “veliki igrač”. Današnji dan je priča o velikim mogućnostima i malim nesigurnostima. Ne dajte da ove potonje prevagnu. Prevaziđite ih.

Dobre vibracije se šire danom, po različitim aspektima naših života. Lepe prilike se mogu otvoriti u svim sferama, na nama je da ih iskoristimo, da se ne uplašimo zato što nam se daje i više od očekivanog.

O jačanju svoje odlučnosti posebno bi trebalo da vode računa majski Blizanci, avgustovske Device, novembarski Strelčevi i februarske Ribe.

Najsnažniji vetar u leđa mogu da očekuju Ovnovi rođeni od 2. do 12. aprila, Blizanci rođeni od 3. do 14. juna, Lavovi rođeni od 5. do 16. avgusta i Vage rođene od 5. do 16. oktobra.

Dugotrajni astrološki uticaji: