Horoskop Magazin Godine

Horoskop za petak, 27. mart 2015. godine

Rak

Današnji dan slobodno ubeležite kao početak promene koju odavno planirate u svakodnevnom životu.

U petak ujutru imamo Prvu mesečevu četvrt u znaku RakaPrva mesečeva četvrt nas inače nagoni da pokrenemo stvari. Često označava dan kad se zaletimo, a da nismo razmislili. Usled toga, dešavaju se i sukobi kako sa samim sobom, tako i sa okolinom.

Međutim, tog dana u mesecu uglavnom je potreba za savladavanjem prepreka snažna, te se češće upuštamo u novo.

A današnja Prva četvrt je obojena kardinalnom, pokretačkom energijom te je i to dodatni impuls za započinjanje. Okrenite novi list, pokrenite novu životnu priču. Odlučite se i zakoračite.

Mlad mesec koji je prethodio ovoj Prvoj četvrti i koji se uglavnom preporučuje za započinjanje stvari na mesečnom nivou, bio je i Solarna eklipsa (v. tekst o Solarnoj eklipsi – link na kraju članka). Ta energija je isuviše jaka da bismo njom lako baratali na tom svakodnevnom nivou.

Zato, početke vezane za menjanje rutine slobodno isplanirajte za ovaj dan. Oba Svetla – i Mesec i Sunce, imaju podršku.

Saturn nas podržava sve dok prilagođavamo svoja htenja trenutnim mogućnostima i postignutom nivou uspeha. On je podrška za prve, sigurne korake ka uspehu koji je izvestan kad se čovek posveti radu na ostvarenju cilja.

A Neptun daje veru da možemo i da su snovi ostvarivi.

Neobična, ali dobra kombinacija praktičnog pristupa i entuzijazma. Uspeće oni koji smelo žele i vredno rade, posvećujući se sa pažnjom svakom koraku na putu ka cilju.

I ovaj dan je, kao i prethodni, dobar za putovanja. Priče je manje, ali bi posla moglo biti više. Polako i temeljno završavajte radne obaveze. Za vikend, bez obzira da li ćete raditi ili ne, čeka nas više opuštenosti i čak razuzdanosti.

Posebno jak podsticaj za pokretanje dobijaju: Ovnovi rođeni krajem marta i početkom aprila, Rakovi rođeni krajem juna i početkom jula, Vage rođene krajem septembra i početkom oktobra i Jarčevi rođeni krajem decembra i početkom januara.

Dugotrajni astrološki uticaji:

 


About the author

Penzin

Penzin je portal posvećen pitanjima starenja i poznih godina, kao i posledica koje će ovaj trend imati na pojedinca i društvo. Penzin edukuje, informiše i podseća na važne probleme i moguća rešenja za one koji se pripremaju ili su već u poznijim godinama, za one koji žele na vreme da razmotre sve mogućnosti, za one koji se staraju o ostarelim roditeljima, bakama i dekama. Za sve nas...

Tefter

Tefter

Draganova nagrada

Draganova nagrada - nagradni konkurs za najbolje putopisne priče i pesme starijih

Isplata penzija