Početna Magazin Godine Horoskop za petak, 27. mart 2015. godine

Horoskop za petak, 27. mart 2015. godine

Horoskop za petak, 27. mart 2015. godine

Današnji dan slobodno ubeležite kao početak promene koju odavno planirate u svakodnevnom životu.

U petak ujutru imamo Prvu mesečevu četvrt u znaku RakaPrva mesečeva četvrt nas inače nagoni da pokrenemo stvari. Često označava dan kad se zaletimo, a da nismo razmislili. Usled toga, dešavaju se i sukobi kako sa samim sobom, tako i sa okolinom.

Međutim, tog dana u mesecu uglavnom je potreba za savladavanjem prepreka snažna, te se češće upuštamo u novo.

A današnja Prva četvrt je obojena kardinalnom, pokretačkom energijom te je i to dodatni impuls za započinjanje. Okrenite novi list, pokrenite novu životnu priču. Odlučite se i zakoračite.

Mlad mesec koji je prethodio ovoj Prvoj četvrti i koji se uglavnom preporučuje za započinjanje stvari na mesečnom nivou, bio je i Solarna eklipsa (v. tekst o Solarnoj eklipsi – link na kraju članka). Ta energija je isuviše jaka da bismo njom lako baratali na tom svakodnevnom nivou.

Zato, početke vezane za menjanje rutine slobodno isplanirajte za ovaj dan. Oba Svetla – i Mesec i Sunce, imaju podršku.

Saturn nas podržava sve dok prilagođavamo svoja htenja trenutnim mogućnostima i postignutom nivou uspeha. On je podrška za prve, sigurne korake ka uspehu koji je izvestan kad se čovek posveti radu na ostvarenju cilja.

A Neptun daje veru da možemo i da su snovi ostvarivi.

Neobična, ali dobra kombinacija praktičnog pristupa i entuzijazma. Uspeće oni koji smelo žele i vredno rade, posvećujući se sa pažnjom svakom koraku na putu ka cilju.

I ovaj dan je, kao i prethodni, dobar za putovanja. Priče je manje, ali bi posla moglo biti više. Polako i temeljno završavajte radne obaveze. Za vikend, bez obzira da li ćete raditi ili ne, čeka nas više opuštenosti i čak razuzdanosti.

Posebno jak podsticaj za pokretanje dobijaju: Ovnovi rođeni krajem marta i početkom aprila, Rakovi rođeni krajem juna i početkom jula, Vage rođene krajem septembra i početkom oktobra i Jarčevi rođeni krajem decembra i početkom januara.

Dugotrajni astrološki uticaji: