Početna Magazin Godine Horoskop za nedelju, 8. mart 2015. godine

Horoskop za nedelju, 8. mart 2015. godine

Horoskop za nedelju, 8. mart 2015. godine

Težak dan, ispunjen snažnim emocijama koje traže zadovoljenje. Ali i dan koji ostavlja otvoren prostor za dijalog kod onih koji su spremni da se pre svega izbore sa sobom i trezveno pogledaju i saslušaju Drugog.

Da biste bolje razumeli ovaj dan, preporučujemo vam da pročitate nešto više o kvadratu između Urana i Plutona. To je aspekt koji je generalno obeležio naše doba u prethodnih par godina, a u danima kao što je ovaj, brze planete ga „prevode“ na lični nivo. (Link je naveden na kraju teksta)

Uopšteno, danas su emocije prenaglašene. Lako je doneti pogrešan zaključak ukoliko ne omogućimo sebi da razgovaramo sa drugom stranom. Trebalo bi zadržati i prisebnost pod teretom sopstvenih osećanja i, možda, povređene sujete i ne odreagovati burno na netaktične izlive druge osobe.

Dan liči na loš dan u vrtiću gde se pola grupe dece duri, a druga polovina besni. S tim što mi nećemo imati pomoć vaspitačice da izgladi stvari i vrati poremećene odnose u normalne tokove. Zato, budite oprezni sa sobom i drugima. Ovo važi za sve vrste odnosa.

Kada su muško-ženski odnosi u pitanju, ovom generalnom problemu se pridružuju i nesigurnost kako žena, tako i muškaraca. Nesigurnost u sopstvenu ulogu.

Muškarci se osećaju ranjivim, žene podvojeno. U svojoj ranjivosti, da bi je sakrili, muškarci bi mogli postati agresivniji u komunikaciji. Žene bi, sa svoje strane, mogle otići u krajnosti – ili se apsolutno povući ili izvršiti snažan (i neočekivan) napad. Ni jedno ni drugo, izlišno je reći, nije dobro rešenje.

Ali, kao što smo naveli u uvodu, iako eksplozivan, ovaj dan ipak ostavlja prostor za dijalog. Ukoliko uspete da razgovarate, danas biste mogli rešiti mnoge probleme koji su bili prećutkivani i koji su gnojili odnose.

Čak iako bi razgovor činili i neki povišeni tonovi, ako ste i vi i druga strana spremni da nađete rešenje, a ne tražite izgovor za samo još jedan napad, rezultat će biti izuzetno blagotvoran. I za međusobni odnos i za vas kao pojedince.

Ovnovi rođeni u prvih deset dana aprila, Rakovi rođeni u prvih deset dana jula, Vage rođene u prvih deset dana oktobra i Jarčevi rođeni u prvih deset dana januara trebaju više prisebnosti danas.

Lavovi rođeni prvih deset dana avgusta i Strelčevi rođeni prvih deset dana decembra, mogli bi da prođu najbolje što se današnjeg dana tiče, ali i za njih važi da danas ne treba donositi ishitrene odluke.

Bliznaci rođeni prvih deset dana juna, Device rođene prvih deset dana septembra i Ribe rođene od oko 3. do oko 13. marta, imaju dobru priliku za isceljenje odnosa, ako reše prethodni, ne baš lak zadatak – da razreše svoje unutrašnje sukobe.

Dugotrajni astrološki uticaji: