Horoskop Magazin Godine

Horoskop za utorak, 5. maj 2015. godine

Ne pokušavajte da u drugima nađete krivca. Popijte toplu čokoladu, mleko ili čaj od matičnjaka ili kamilice i povucite se. Kakav god bio današnji, “sutra je novi dan” što reče Skarlet O’Hara.

Dan “između dve vatre”. Juče smo imali upliv intenzivne energije koja nas goni ka završavanju započetog, a sutra dobijamo snažan impuls koji nam pomaže da ojačamo volju i ispunimo ciljeve. Ali danas je energija, uprkos tome, prilično slaba.

Većina će se osećati apatično, a do večeri, može nas zahvatiti i blaga depresija. Često se dešava da se periodi visoke napetosti smenjuju sa trenucima potpunog povlačenja. Kao da se, pred naletom događaja, predajemo.

Ono što nam je juče delovalo kao dostižan cilj, danas bi moglo da izgleda kao nepotreban izvor frustracije. Nepotreban jer odjednom pomislimo kako je bilo čak suludo težiti tome.

Neki bi, usled ovog osećaja nemoći, mogli da ispolje agresiju prema svojoj okolini. Da ne bi pokazali slabost koju osećaju, oni pokazuju zube. Pazite, jer neki, pored keženja, mogu i da ugrizu. Iz potaje, sa leđa. Onako kako i dolikuje kukavicama.

Iskoristite dan za proveru dosad urađenog. Ne razmišljajte o budućim koracima, već napravite bilans. Kako stojite sa sredstvima, kako onim materijalnim, tako i duhovnim? Proverite detalje i razmislite šta je moguće drugačije raditi kako bi se ekonomičnije trošili vreme i resursi.

U ličnim odnosima, izbegavajte konflikte. Odnosi između muškaraca i žena bi danas, posebno, mogli biti zategnuti.

Veče bi moglo biti depresivno za jedne, a drugima bi moglo doneti uznemirenost.

Ne pokušavajte da u drugima nađete krivca. Popijte toplu čokoladu, mleko ili čaj od matičnjaka ili kamilice i povucite se. Kakav god bio današnji, “sutra je novi dan” što reče Skarlet O’Hara.

Najjači uticaj trpe: Bikovi čiji je rođendan nakon 15. maja, Blizanci rođeni do 28. maja, Lavovi rođeni od 19. avgusta, Device rođene do 29. avgusta, Škorpije rođene nakon 18. novembra, Strelčevi rođeni do 28. novembra, Vodolije rođene od 15. februara i Ribe rođene do 24. februara.

Dugotrajni astrološki uticaji:


About the author

Penzin

Penzin je portal posvećen pitanjima starenja i poznih godina, kao i posledica koje će ovaj trend imati na pojedinca i društvo. Penzin edukuje, informiše i podseća na važne probleme i moguća rešenja za one koji se pripremaju ili su već u poznijim godinama, za one koji žele na vreme da razmotre sve mogućnosti, za one koji se staraju o ostarelim roditeljima, bakama i dekama. Za sve nas...

Tefter

Tefter

Draganova nagrada

Draganova nagrada - nagradni konkurs za najbolje putopisne priče i pesme starijih

Isplata penzija