Početna Magazin Godine Horoskop za sredu, 25. februar 2015. godine

Horoskop za sredu, 25. februar 2015. godine

Horoskop za sredu, 25. februar 2015. godine

Sreda teče glatko i, uglavnom, u dobrom raspoloženju. Noć nam donosi mogućnost novih uvida – pravih ili vesti iz podsvesti.

Ujutro, izbegavajte kontakte sa nadređenima na poslu i starijima, pogotovo starijim ženama u porodici, ako znate da sa njima postoji mogućnost rasprave. Neko bi mogao biti uvređen.

Kako dan bude odmicao, tako će nam biti sve lakše da uskladimo svoje potrebe i želje sa onim što u tom trenutku radimo.

Međutim, ukoliko postoje skriveni porivi koji ni nama samima nisu dovoljno poznati, mogli bismo se naći izazvani da ih preispitamo i da nađemo načina da ih saopštimo. Na primer, oni koji energiju ovih dana koriste za početak rada na ostvarenju svojih želja, mogli bi biti suočeni sa zahtevom njihovih bližnjih da preispitaju svoje motive. Oni koji su započeli vezu ili je sada izgrađuju i utvrđuju, mogli bi biti suočeni sa zahtevom da njihova najdublja osećanja i seksualne porive izlože partneru.

Ali ništa od ovoga ne bi trebalo da bude značajan remeteći faktor. Dan bi mogao proteći sasvim glatko i u, generalno gledano, dobrom raspoloženju.

Veče ponovo unosi blagi nemir, ali ono što je posebno interesantno jeste noć između srede i četvrtka koja bi nam mogla doneti neke neočekivane uvide.

Osa čvorova (Severni mesečev čvor u Vagi i njegov parnjak na suprotnom polu – Južni mesečev čvor u Ovnu), ove sedmice ima zanimljivu ulogu. Kao da povezuje raštrkane slike (v. Astrološki pregled).

U noći između srede i četvrtka, mogli bismo saznati ili spoznati nešto što će nam olakšati dalji razvitak ideje, veze, projekta… Ako ste od onih racionalnih, od onih koji teže da sve izanaliziraju, mogli biste, nakon odmora u toku ove noći, imati odjednom povezanu sliku analizirane teme. Ako ste od onih intuitivnih, ova noć bi mogla da vam donese snove-pokazatelje. Ostavite olovku i papir pored kreveta da ujutru zabeležite šta ste usnili.

Ne samo što su se Mesec, Merkur i Severni čvor povezali na kratko u vazdušnim znacima koji nam prenose informacije, već se i Sunce približava Neptunu, da u sanjarskim Ribama osvetli snove i podsvesne poruke. Ali o tome više u sutrašnjem horoskopu

Dugotrajni astrološki uticaji: