Horoskop Magazin Godine

Horoskop za utorak, 24. februar 2015. godine

Venera

Danas smo svesni da imamo dovoljno sposobnosti da ispunimo svoje želje i da smo vredni življenja ispunjenog života.

Jutro donosi mir i staloženost. Nedoumica je manje. One koje postoje, rešavaju se sa većom sigurnošću u sopstvene odluke.

Danas ćemo sve poslove lako završavati. Manje je nervoze, a energija je usmerena. Možemo je kontrolisati i usmeravati ka zacrtanim ciljevima.

Danas je dobar dan za davanje forme umetničkom izrazu, te sve one umetničke duše koje su osećale navalu inspiracije i želje za stvaranjem prethodnih dana, sada mogu da počnu da konkretizuju svoje zamisli.

Danas se lakše rešavaju i matematički problemi, te oni koji se bave proračunima danas mogu da završe mnogo više zadataka nego obično i da se oslobode nagomilanih poslova.

Jasno, dan je dobar i za studente i sve one koji uče, ali je dobar i za poboljšanje zdravstvenog stanja kod hroničnih bolesnika i starijih osoba.

Zaljubljeni bi mogli da reše da “ozakone” svoju ljubav, a oni koji bi tokom ovog ili narednih dana upoznali novu osobu ili započeli vezu, imaju sve šanse da ta veza bude ozbiljna i duga.

Posebno povoljan, ovaj dan je za rođene u vatrenim znacima (Ovan, Lav, Strelac) i za one koji imaju podznak ili Mesec u ovim znacima.

Ako ne znate u kom znaku vam se nalaze podznak i Mesec, predlažemo da izradite, brzo i besplatno, svoju natalnu kartu na linku ovde.

Dugotrajni astrološki uticaji:


About the author

Penzin

Penzin je portal posvećen pitanjima starenja i poznih godina, kao i posledica koje će ovaj trend imati na pojedinca i društvo. Penzin edukuje, informiše i podseća na važne probleme i moguća rešenja za one koji se pripremaju ili su već u poznijim godinama, za one koji žele na vreme da razmotre sve mogućnosti, za one koji se staraju o ostarelim roditeljima, bakama i dekama. Za sve nas...

Tefter

Tefter

Draganova nagrada

Draganova nagrada - nagradni konkurs za najbolje putopisne priče i pesme starijih

Isplata penzija