Početna Magazin Godine Horoskop za utorak, 24. februar 2015. godine

Horoskop za utorak, 24. februar 2015. godine

Horoskop za utorak, 24. februar 2015. godine

Danas smo svesni da imamo dovoljno sposobnosti da ispunimo svoje želje i da smo vredni življenja ispunjenog života.

Jutro donosi mir i staloženost. Nedoumica je manje. One koje postoje, rešavaju se sa većom sigurnošću u sopstvene odluke.

Danas ćemo sve poslove lako završavati. Manje je nervoze, a energija je usmerena. Možemo je kontrolisati i usmeravati ka zacrtanim ciljevima.

Danas je dobar dan za davanje forme umetničkom izrazu, te sve one umetničke duše koje su osećale navalu inspiracije i želje za stvaranjem prethodnih dana, sada mogu da počnu da konkretizuju svoje zamisli.

Danas se lakše rešavaju i matematički problemi, te oni koji se bave proračunima danas mogu da završe mnogo više zadataka nego obično i da se oslobode nagomilanih poslova.

Jasno, dan je dobar i za studente i sve one koji uče, ali je dobar i za poboljšanje zdravstvenog stanja kod hroničnih bolesnika i starijih osoba.

Zaljubljeni bi mogli da reše da „ozakone“ svoju ljubav, a oni koji bi tokom ovog ili narednih dana upoznali novu osobu ili započeli vezu, imaju sve šanse da ta veza bude ozbiljna i duga.

Posebno povoljan, ovaj dan je za rođene u vatrenim znacima (Ovan, Lav, Strelac) i za one koji imaju podznak ili Mesec u ovim znacima.

Ako ne znate u kom znaku vam se nalaze podznak i Mesec, predlažemo da izradite, brzo i besplatno, svoju natalnu kartu na linku ovde.

Dugotrajni astrološki uticaji: