Početna Magazin Godine Horoskop za četvrtak, 22. januar 2015. godine

Horoskop za četvrtak, 22. januar 2015. godine

Horoskop za četvrtak, 22. januar 2015. godine

Tokom dana – veselo, neopterećujuće druženje. Uveče – potreba za bliskošću.

Otvaranjem Google oglasa na ovoj strani pomažete rad Penzina. Hvala vam unapred!

Mesec će večeras preći iz znaka Vodolije u znak Riba i time razgraničiti dve prilično različite atmosfere ovog dana. Tokom većeg dela dana, Mesec će biti deo stelijuma (grupe nebeskih tela) u Vodoliji. Pored njega tu su još i Sunce, retrogradni Merkur i Venera. Mesec će proći i mesto na kome se nalazi Venera tokom svog prolaza kroz ovaj deo neba.

U horoskopu za prethodni dan (link na kraju teksta), možete pročitati više o potrebi da danas zaštitite sebe od hladnoće drugih i da se sami potrudite da ne delujete distancirano. Ali je ovakav raspored na nebu odličan za najrazličitije kontakte, za druženje i komuniciranje sa većim brojem ljudi.

Popodne, dogovorite viđanje sa prijateljicom (bez obzira kog da ste pola, naročito „blagotvorno“ deluje danas druženje sa ženskim svetom). Pazite, međutim, da se ne nađete, njenom ili svojom voljom, u kupovini – mogli biste potrošiti više nego što vam dugoročno odgovara.

Dan je kao stvoren za obnavljanje kontakata, za utvrđivanje veza, ali društvenih, a ne ličnih, emotivnih veza. I onda dolazi veče – odjednom osećamo potrebu za bliskošću.

Donekle nas mogu i uplašiti sopstvena osećanja i tamna strana naših želja. Želimo li da drugog vežemo za sebe iako sami ne želimo da se osetimo sputanim vezom? Šta je uopšte ono što želimo? Nisu nam sasvim jasna sopstvena osećanja.

Plaši nas eventualna grubost drugog, ne želimo da se otvorimo, ali nam je, sa druge strane, potrebno da osetimo potpunu otvorenost drugih. Želimo bezuslovnu predaju, a nismo spremni da sami napravimo ikakve ustupke i svoje utvrđenje, iz straha od ranjavanja, dodatno utvrđujemo.

  • Majski Blizanci se osećaju, pre svega, sputanim tuđim zahtevima i očekivanjima.
  • Junski Rakovi i oktobarske Škorpije osećaju se preplavljeni najrazličitijim, čak i suprotstavljenim osećanjima.
  • Avgustovske Device mogle bi očekivati od druge strane mnogo više nego što su same spremne da trenutno pruže, ali su, neočekivano za mnoge od njih, i spremne na smele poteze kako bi do željene reakcije došle.
  • Novembarski Strelčevi osećaju svu težinu Saturnovog tranzita (v. link na kraju teksta) i večeras mogu osetiti, njima nesvojstvenu, depresiju.
  • Februarske Ribe su donekle u svom elementu – preplavljenost emocijama je jedna od karakteristika ovog znaka. Večeras bi Ribe mogle biti spremne da svoj unutrašnji svet iskažu kroz neki vid umetnosti.

Dugotrajni astrološki uticaji: