Početna Magazin Godine Horoskop za utorak, 6. januar 2015. godine

Horoskop za utorak, 6. januar 2015. godine

Horoskop za utorak, 6. januar 2015. godine

Pokušajte da se distancirate od problema koji neće nestati prostom neprekidnom fiksacijom. Uz malo zaboravnosti ove vrste, mogli biste imati ugodan dan i lepo veče.

Otvaranjem Google oglasa na ovoj strani pomažete rad Penzina. Hvala vam unapred!

Ovom sedmicom dominira uticaj Punog meseca u Raku zato, ako niste čitali, pročitajte Horoskop za ponedeljak. Ostatak nedelje deluje mnogo mirnije ako se gledaju tačni aspekti i kretanja nebeskih tela. Ali Uštap u Raku sa početka ove i dešavanja tokom protekle sedmice, veoma snažno obeležavaju i dane koje im slede.

Tako je definitivno i sa ovim danom. Nije retkost da se uticaj lunacija oseti tek nakon par dana. Mesec danas, par minuta nakon podneva, prelazi u znak Lava. Iz ovog znaka će gledati popreko na Veneru i Merkura, tek pristiglog u znak Vodolije.

I pored toga, sasvim je moguće da će nam prijati više narednih par dana dok Mesec plovi vatrenim znakom Lava nego što nam je prijalo njegovo prisustvo u sopstveno sedištu – znaku Raka. Naime, iako dramatičan, Lav je fiksni znak, baš kao i Vodolija. Od sredine utorka, pet nebeskih tela će se naći u ova dva fiksna znaka – Mesec i Jupiter su u Lavu, a Merkur, Venera i Mars u Vodoliji.

Ovo nam pomaže da se fokusiramo na rešavanje problema i utvrđivanje postojećeg stanja. Nakon silnih pokreta i preokreta koji su nam se nudili i nametali prethodnih dana, ovo je više nego dobrodošlo.

Čak i izazovni aspekti tokom ovog dana nisu niti suviše jaki, niti predstavljaju isključivo „izazove“. Ovakva kombinacija Venere i Meseca može dovesti do veće vezanosti za bliske osobe što, ukoliko večeras obeležavate Badnje veče u krugu porodice, može biti sasvim primereno. Ovaj aspekt neretko izaziva i poriv za jelom i pićem što, sa druge strane, ne bi bilo baš sasvim primereno hrišćanskom aspektu ove večeri.

Tu je, međutim, ovog puta blagotvoran uticaj Saturna, da sve umeri. Tako da večeras, ako možemo da se distanciramo od problema koji nas inače okupiraju, nema razloga da ne uživamo u svečanoj (Mesec u Lavu) večeri u krugu porodice ili, zašto da ne, u skladu sa triom u društvenoj Vodoliji – u krugu bliskih prijatelja.

Ovaj utorak najviše prija izrazitim vatrenim (Ovan, Lav, Strelac) i vazdušnim znacima (Blizanci, Vaga, Vodolija).