Početna Magazin Godine Horoskop za sredu, 7. januar 2015. godine

Horoskop za sredu, 7. januar 2015. godine

Horoskop za sredu, 7. januar 2015. godine

Ambicije i snovi prirodno bi trebalo da su usklađeni sa potrebama pojedinca. Ali u „iščašenom“ vremenu koje stvaramo i koje nas oblikuje, to nije uvek tako.

Otvaranjem Google oglasa na ovoj strani pomažete rad Penzina. Hvala vam unapred!

Tako se desi da se nađemo u potrazi za tuđim snovima, u jurnjavi za životom koji nam ne bi odgovarao kada bismo ga jednom našli.

Ovaj dan, za mnoge na ovim prostorima, jedan od najsvečanijih i najvažnijih dana u godini – Božić po julijanskom kalendaru, mogao bi da bude dan prosvetljenja kada su u pitanju putevi na kojima se nalazimo. Da li je vaša ambicija usmerena u dobrom pravcu? Sanjate li i dalje ili igrate sporednu ulogu u sopstvenoj životnoj priči?

Ovaj dan, sam po sebi, nije eksplozivan, ali je jedan od dana koji slede za Uštapom u Raku (v. Horoskop za 5.1.2015) i koji bi mogao doneti, baš zato što su se neke svari slegle, razrešenje.

U većini domova u Srbiji, ovo je dan slavlja i odmora. Samim tim, smanjene su mogućnosti za sukob sa okolinom. Srećom, nema naznaka da bi unutar porodica moglo doći do trenja, a tri planete u Vodoliji doprinose pojačanom altruizmu.

Međutim, danas biste mogli da iskoristite predah da zaista razmislite o dešavanjima i ljudima u sopstvenom životu, da rešite da preusmerite svoje napore. Ovo važi za sve, bez obzira da li ste u radnom odnosu, tek treba da se zaposlite, radite u sopstvenom domu ili odavno uživate u penziji.

Uran danas pruža podršku Mesecu u Lavu. Imamo šansu da „prozremo“ sopstvene potrebe. Mesec i Jupiter u ovom vatrenom znaku zaista znaju da usmere pogled ka sebi, bez lažne skromnosti, ali i bez egocentrizma. Hajde da otkrijemo šta nam je to potrebno.

Lilit u Devici će nam narednih meseci nuditi mogućnost usavršavanja sopstvenih veština i znanja. Ona danas traži da odredimo koji je to izraz koji nama odgovara (inkonjukcija sa Venerom i Merkurom u Vodoliji).