Početna Magazin Godine Horoskop za utorak, 21. april 2015. godine

Horoskop za utorak, 21. april 2015. godine

Horoskop za utorak, 21. april 2015. godine

Dan kada se može postići mnogo i veče koje donosi uživanje. Postoji samo par stvari o kojima treba povesti računa kako bi se potencijal iskoristio…

Fotografija iz teksta Nema lifta do uspeha, moraćete stepenicama

Osećamo se lako, poletno. Ljudi deluju opuštenije nego inače, pričljivi su, druželjubivi… Međutim, ispod te lepršavosti, tinja velika snaga i moć da se postigne više i ode dalje.

Ovaj dan bi trebalo da, baš zbog ove izmešanosti lakoće ophođenja i snage delovanja, bude veoma dobar i uspešan za većinu. Jer nema opasnosti da će silina u nama povrediti čoveka do nas, niti da će raspričanost i opuštenost današnjeg dana biti zapamćeni kao gubljenje vremena.

Dovoljno smo obzirni da ne povredimo druge, ali i dovoljno usmereni da nas drugi ne ometu u postizanju našeg cilja.

Odličan dan za sve koji žele da napreduju u poslu, da se probiju, da se njihova vrednost pokaže i dokaže. Lako prezentujemo sebe, mnogo više imamo sigurnosti. Ovo je dan za sve one koji vrednost nose u sebi, a nisu imali prilike i/ili hrabrosti da drugima ukažu na to. Hrabri istupi i značajni pomaci.

Danas se, međutim, treba paziti da nas reči, kojih je tako mnogo u ovom danu, ne zavedu. Možemo pričom zavesti i sebe same, pomisliti da možemo više, pa obećati ono što ne možemo da ispunimo.

Mogu nas zavesti i drugi da poverujemo da je nešto važnije nego što jeste, da ima nečega tamo gde se jasno vidi da ništa ne postoji.

Ova predimenzioniranost reči može pomoći onima kojima inače nedostaje sigurnost. Ali i oni treba da vode računa o granicama. Dokle ide prezentacija i marketing, a gde počinje obavezivanje da se nešto uradi.

Ako ste skloni impulsivnoj kupovini i podložni rečima prodavaca, izbegavajte danas mesta za kupovinu gde biste mogli doći u iskušenje. Jer teško ćete se odupreti, a kasnije biste mogli da se kajete.

Veče nastavlja sa temom raspričane opuštenosti. Ovoj mešavini reči, uveče se pridružuje uskomešanost osećanja. Izađite ako ste u prilici. Družite se sa starim, upoznajte nove ljude.

Potreban je dodir drugog čoveka, potrebna je razmena misli i osećanja. Ispunjenost slična onoj koju nose one letnje noći kada su svi spokojni i veruju u sreću.

Dan je posebno dobar, naročito u poslovnoj i finansijskoj sferi za Bikove rođene od 1. do 10. maja, Device rođene od 3. do 13. septembra i Jarčeve rođene od 1. do 10. januara.

Od bombastičnih reči i velikih obećanja trebalo bi da se pripaze posebno Bikovi rođeni od 1. do 6. maja, Lavovi rođeni od 3. do 8. avgusta, Škorpije rođene od 3. do 8. novembra i Vodolije rođene od 31. januara do 5. februara.

Dugotrajni astrološki uticaji: