Početna Magazin Godine Horoskop za ponedeljak, 20. april 2015. godine

Horoskop za ponedeljak, 20. april 2015. godine

Horoskop za ponedeljak, 20. april 2015. godine

Pred nama su dani za lagano, ali odlučno delovanje i meraklijsko uživanje.

Prepodne užurbano, ali bez nervoznih ispada. Osećamo da je dovoljno da se potrudimo i da ćemo stići. Više je i razumevanja za greške i slabosti drugih.

Ne treba se pak osvrtati na bilo šta što remeti zacrtane planove. Praćenjem plana, prepodne možemo da završimo, veoma brzo, veliki broj obaveza.

Oko četvrt sata pre podneva, Sunce ulazi u znaka Bika. Ovde su već Mesec, Merkur i Mars. Evo savršenog dana za presabiranje. Presabiranje u izvornom smislu reči – koliko imamo, koliko nam je potrebno, koliko možemo da steknemo, koliko želimo da potrošimo… Koliko vredimo kao radnici, ali i kao ljudi?

Prethodni vikend, sa Mladim mesecom u Ovnu, bio je dobar momenat za start. Ako niste, slobodno započnite nešto danas.

Ali i oni koji su već odlučili kuda će dalje i oni koji danas donose takve odluke, i jedni i drugi danas prave bilans stanja. Šta posedujemo trenutno? Tome se prilagođavaju već nastali ili planovi koji se sada prave.

Možemo sesti i razgovarati sa drugima, pretresti finansije firme u kojoj radimo ili udruženja kome pripadamo, ali je ovo pre svega dan za sređivanje ličnih i porodičnih vrednosti.

U toku dana bismo mogli dobiti neku vest koja će nam objasniti nečije ponašanje ili nešto što je izrečeno. To objašnjenje bi moglo dovesti do izglađivanja odnosa i pomirenja između dve osobe ili do rešavanja neke situacije.

Veče, kao što će biti slučaj i sa većinom dana ove sedmice, biće kao stvoreno za jednostavna uživanja i sitna zadovoljstva.

Od ukusa omiljenog jela iz detinjstva, opuštene atmosfere u domu ili lokalnoj kafani, preko dobropoznate, evergrin muzike, do knjiga već pročitanih, kojima se vraćamo kad želja za sigurnim uživanjem nadvlada poriv za otkrivanjem novog…

Opuštamo se uz drage, dobro znane ljude, pa sa tako obnovljenom energijom, lagano, ali odlučno utvrđujemo svoje mesto pod suncem.

Dugotrajni astrološki uticaji: