Početna Magazin Godine Horoskop za sredu, 22. april 2015. godine

Horoskop za sredu, 22. april 2015. godine

Horoskop za sredu, 22. april 2015. godine

Iskoristite ovaj dan. Pokrenite se u bilo kom pravcu, i velika je verovatnoća da ćete dalje stići i bolje se na tom putu provesti nego što ste očekivali.

Otvaranjem Google oglasa na ovoj strani pomažete rad Penzina. Hvala vam unapred!

Dan kada su u savršenom skladu muški i ženski princip snage. Sklad ova dva principa omogućava stvaranje. Tako dobijamo rađanje, cvetanje, umetnost…

Iskonska snaga žene je potiskivana u patrijarhalnom društvu, pa se na arhitipove koji je simbolišu i danas uglavnom gleda sa podozrenjem. Smatra se da donose nešto loše, nemoralno… Ali bez te snage nema stvaranja, kao što ga ne bi bilo i da nema muške.

Današnji kontakt u zemljanim znacima daje nam mogućnost da ovaplotimo zamisli, da stvorimo nešto konkretno iz ideja.

Umetnici dobijaju viziju onog delića koji njihovo delo pretvara u celinu, koji ga zapravo pretvara posebnu, otelotvornu vrednost.

I ne morate biti akademski slikar da biste iskoristili ovo. Svako od nas u sebi nosi potrebu da stvara, svako ima želju da lepotu koju oseća u sebi prenese i iskaže kroz nešto.

Danas dobijamo onaj neophodan sastojak koji sve povezuje i svemu daje smisao. Tako danas možemo napokon da napravimo kolač kakav smo oduvek želeli, da preuredimo životni prostor, da osmislimo novi imidž svoje firme, da završimo projekat na kome već dugo radimo… Svejedno.

Danas je dan kada se ostvaruje ono na čemu je dugo rađeno ili ono što je u nama dugo čekalo da bude oživljeno.

Odličan je da za finansije. Vrednosti se cene i vrednosti se isplaćuju u potpunosti.

Ako ste slobodni da birate, zaprljajte ruke zemljom. Bavite se presađivanjem ili sređivanjem biljaka u saksiji ako nemate baštu. Ili zaprljate đonove stazama i bogazama kroz prirodu. Priroda danas leči.

Priroda leči, a reči ne povređuju. Danas smo spremni da razmotrimo probleme koji opterećuju naše veze sa drugim ljudima. Ovo činimo objektivno, bez konfrontacija. Rasprava može biti plodonosna i istina ne mora da boli.

Uverljivi smo kada zastupamo vrednosti u koje verujemo, pa je ovaj dan idealan za samopromociju preduzetnika ili promociju organizacija koje se bore za određene, njima važne ciljeve.

Uz sve što se dešava, uz obilje mogućnosti za stvaranje, izražavanje, zaradu i napredovanje, imamo i podršku neba da uživamo u danu, u ljudima koje srećemo.

Iskoristite dan, nemojte dozvoliti sebi da se danas ne pokrenete. Pokrenite se u bilo kom pravcu, i velika je verovatnoća da ćete dalje stići i bolje se na tom putu provesti nego što ste očekivali.

Dugotrajni astrološki uticaji: