Horoskop Magazin Godine

Horoskop za utorak, 17. februar 2015. godine

Vodolija

Iako nije posebno uzbudljiv, ovaj dan bi mogao dobro da se iskoristi za planiranje novih, uzbudljivih poduhvata.

Ako danas niste na poslu ili niste uopšte u radnom odnosu, iskoristite dan da razradite detaljni plan delovanja u narednih mesec dana. Kako ubrzo imamo Mlad mesec, dan koji nam daje dobre uslove za planiranje taman je dobrodošao na vreme.

Ako pripadate onima koji će drugi dan praznika provesti radno, iskoristite ga da sredite „repove“ koji se vuku, da proverite detalje, pročešljate kontakt-podatke.

Studenti i đaci bi mogli da se, makar deo dana, posvete učenju jer je velika verovatnoća da će dobro pamtiti detalje i lakše shvatati suštinu.

Za one koji imaju tu sreću da imaju sopstvenu baštu ili bar terasu na kojoj gaje biljke, danas je dobar dan i da se bavite baštovanstvom.

Veče bi moglo da donese zanimljive susrete zato, ako ste u mogućnosti, izađite iz doma. Ako vam više odgovara da budete domaćin, pozovite prijatelje na “čašicu priče”. Dobre vibracije ove večeri za druženje i razmenu energije sa drugim ljudima.

Utorak donosi najjači uticaj osobama rođenim u prvoj polovini vatrenih (Ovan, Lav, Strelac) i vazdušnih znaka (Blizanci, Vaga, Vodolija).

Dugotrajni astrološki uticaji:


About the author

Penzin

Penzin je portal posvećen pitanjima starenja i poznih godina, kao i posledica koje će ovaj trend imati na pojedinca i društvo. Penzin edukuje, informiše i podseća na važne probleme i moguća rešenja za one koji se pripremaju ili su već u poznijim godinama, za one koji žele na vreme da razmotre sve mogućnosti, za one koji se staraju o ostarelim roditeljima, bakama i dekama. Za sve nas...

Tefter

Tefter

Draganova nagrada

Draganova nagrada - nagradni konkurs za najbolje putopisne priče i pesme starijih

Isplata penzija