Početna Magazin Godine Horoskop za subotu, 31. januar 2015. godine

Horoskop za subotu, 31. januar 2015. godine

Horoskop za subotu, 31. januar 2015. godine

Možemo se suočiti sa svojim slabostima i bolnim tačkama i početi da ih prevazilazimo ili izbeći ovo suočavanje. Ali je važno da zaštitimo sebe od drugih i druge od sebe. Danas je lako povrediti.

Otvaranjem Google oglasa na ovoj strani pomažete rad Penzina. Hvala vam unapred!

Osnovni ton ovoj suboti daje popodnevni prolazak Meseca kroz znak Raka, deo Zodijaka kojim on i vlada. Emocije preovlađuju. Iskoristite ih na najbolji mogući način – podelite ih sa drugima, neposredno, živom rečju ili pokretom, pogledom ili ih pretočite u nešto – sliku ili pesmu ili, za nas obične smrtnike pogodnije: pretočite ih u spremanje posebnog jela za bližnje, u pravljenje ili izbor poklona, u ručni rad, u izbor pozorišne predstave ili filma.

Sve ovo jeste vrsta „otelotvoravanja“ emocija i način da se one podele sa drugima.

Međutim, ovo je još jedan dan kada je teško dati konkretno, a astrološki opravdano tumačenje situacije na nebu i konstatovati da li je uticaj generalno pozitivan ili negativan. Glavni astrološki događaj dana oslikava se u pozitivnom ili negativnom svetlu u zavisnosti od prirode određene ličnosti.

Naš unutrašnji svet danas je izuzetno bogat, a od naše prirode zavisi da li nam obilje emocija odgovara ili nas ono preplavljuje preteći da nas udavi.

Danas se planeta zadužena za delovanje sastaje sa nebeskim telom zaduženim za isceljivanje ali i za učenje na osnovu prethodno proživljenih bolnih situacija. I sve se dešava u Ribama, znaku izuzetno prijemčivom za duboko preživljavanje i sopstvenih, ali i tuđih boli.

Kada se spomene reč bol, verovatno se pitate koja je to priroda sposobna da ovakvu kombinaciju iskoristi pozitivno. Za to je sposobna ona osoba koja je spremna da prizna sebi šta je muči, gde je boli, zašto pati… Ta osoba od današnjeg dana dobija snagu da ove bolne tačke počne da prevazilazi. Samo priznanje njihovog postojanja je put ka oslobađanju od njih.

Susret Marsa i Hirona koji se danas dešava u Ribama jeste prikaz bilo koje tradicionalne istočnjačke borilačke veštine. One sve u svojoj osnovi imaju ili učenje prepoznavanja slabosti protivnika ili/i direktno korišćenje tih slabosti u borbi protiv neprijatelja. Neprijatelj su naše bolne tačke. Prvi korak jeste da ih prepoznamo, a zatim da, kada se sledeći put aktiviraju, iskoristimo taj pokretački događaj da se tih boli rešimo.

Kako su Ribe znak koji je izrazito okrenut opštem povezivanju ljudi, lako je pretpostaviti da osobe koje su dovoljno jake da se nose sa svojim slabostima, danas ovu energiju mogu iskoristiti i da pomognu drugima.

Ali kao što pomoć u suočavanju sa našim sakrivenim slabostima i duboko usađenim strahovima može doći od drugih, tako danas drugi mogu i da nas izuzetno povrede. To su upravo one osobe koje nemaju hrabrosti da se suoče sa sobom, te glume snagu udarajući na slabe tačke ljudi oko sebe.

Čuvajte sebe i čuvajte druge od sebe. Ako i niste raspoloženi i ne nalazite snage da se danas suočite sa teškim pitanjima, nemojte ranjavati druge. Idite da pogledate gorespomenutu predstavu ili film, uživajte u jelu koje ste spremili. Biće dana za bavljenje bolnim tačkama.

Uticaj najjači na Blizance rođene prvih deset dana juna, Rakove rođene u junu i prvih deset dana jula, na Device rođene u avgustu i prvih deset dana septembra, na Škorpije rođene u oktobru i prvih deset dana novembra, na Strelčeve rođene prvih deset dana decembra i na Ribe rođene u februaru i prvih deset dana marta.

Dugotrajni astrološki uticaji: