Početna Nekategorizovano Horoskop za subotu, 30. maj 2015. godine

Horoskop za subotu, 30. maj 2015. godine

Horoskop za subotu, 30. maj 2015. godine

Već prvi dan vikenda donosi olakšanje. I to ne samo zato što je početak vikenda u pitanju…

Otvaranjem Google oglasa na ovoj strani pomažete rad Penzina. Hvala vam unapred!

Danas polako počinje da se gradi pozitivna vrsta energije koja će ukrasiti deo juna. Verovatno je ne osećamo, iscrpljeni lutanjima po magli tokom ove sedmice, ali i ona doprinosi da nam ipak bude malo lakše.

Ono što, međutim, najviše prija, jeste prebacivanje fokusa na centralnu tačku našeg solarnog sistema. Tokom ovog vikenda, kako i priliči, Sunce je to koje preuzima glavnu ulogu u diskusiji na nebu iznad nas.

Danas će se ono naći na istoj tački neba sa Merkurom koji se prividno kreće unazad kroz znak Blizanaca, dok će sutra obrazovati isti onaj izazovan aspekt sa Neptunom u Ribama koji su prethodno tokom ove sedmice napravili Mars i Merkur.

To nam je donelo sve one nejasnoće, varke uma i zavodljivost reči, rastakalo nam delovanje i misli.

Sad je tu Sunce da sve obasja. Najpre da se pozabavi (dez)informacijama koje su počele da kolaju. Danas će se, sasvim moguće, sklopiti neke kockice. Pronalazimo još jedan delić slagalice i stvari postaju malo jasnije.

Izvesnije je da ćemo danas uspeti da povežemo podatke kojima već raspolažemo ili će nam prošlost odjednom postati jasnija te i put pred nama osvetljeniji, nego da ćemo danas dobiti sasvim nove informacije.

Nemojte, taj savet još uvek važi, ni danas donositi važne odluke, ali razmislite dobro o problemu koji vas tišti. Sasvim je moguće da će to razmišljanje biti plodotvorno.

Nađite se sa starim društvom, prijateljima. Ne zbog prikupljanja informacija, nego zato što će vam njihovo društvo prijati.

Susrete bi bilo bolje organizovati u toku dana, ali je dobro i sve važnije stvari završiti pre 16 časova. Veče ostavite za opuštanje, ako je to ikako moguće.

Idealno bi bilo kada biste nešto od svojih razmišljanja „bacili na papir“. Bez obzira o čemu da je reč, dobro će vam doći svojevrsna pisana vežba da dodatno priberete svoje misli.

Dugotrajni astrološki uticaji: