Horoskop Magazin Godine

Horoskop za nedelju, 31. maj 2015. godine

Onima koji ne planiraju život unapred, nego se prepuštaju trenutku, ovaj dan nudi divne mogućnosti. Za život u trenu.

Osećanja su često ta koja nas zavedu na stranputicu, ali bi danas ona mogla postati najjasniji i najčistiji deo dana.

Prethodnih dana smo se možda vrteli u krug, od pokušaja da razaznamo gde smo, gde stojimo, moguće je da smo potpuno zbunjeni. Od juče, stvari počinju da dobijaju obrise, ali je sasvim moguće da još uvek nismo uspeli da shvatimo svoju i poziciju drugih.

Ali bismo danas mogli da računamo na osećaje i na intuiciju. Ako vam nije nužno, ne morate odlučivati ni danas, ali dozvolite sebi da uživate u osećanju da znate, intuitivno, šta će biti najbolje učiniti. Kada, narednih dana, dobijete potvrdu iz spoljnog sveta, brže ćete odreagovati jer ste već sebe spremili na taj potez.

Danas je veoma dobar dan za umetničko izražavanje. Umetnicima definitivno nije potrebno zeleno svetlo iz spoljnog sveta da bi delovali po osećaju.

Ali im je potreban onaj osećaj da je ono što upravo čine pravi način da izraze sebe i da prenesu svoje viđenje sveta drugima. Taj osećaj bi mogao biti prisutan tokom celog ovog dana. Ako ste među onima kojima je jedino to potrebno, delajte! Mnogo lepog bi moglo biti stvoreno danas.

Tako je i sa vezama među ljudima. Onima koji ne planiraju život unapred, nego se prepuštaju trenutku, ovaj dan nudi divne mogućnosti. Za život u trenu.

Oni racionalniji, koji bi da znaju više o onima sa kojima bi da podele današnji dan, neka se strpe. Narednih dana, situacija će postati jasnija, dobićemo nove informacije, zaokružiti sliku. Tada mogu da odluče. Njima neće biti žao što se nisu prepustili da ih zavede jedna sasvim obična nedelja.

Drugi, koji bi manje da budu sigurni, a više da budu srećni, mogu da uživaju u zavodljivosti poslednjeg dana ove sedmice. Ni oni se neće kajati.

Dugotrajni astrološki uticaji:


About the author

Penzin

Penzin je portal posvećen pitanjima starenja i poznih godina, kao i posledica koje će ovaj trend imati na pojedinca i društvo. Penzin edukuje, informiše i podseća na važne probleme i moguća rešenja za one koji se pripremaju ili su već u poznijim godinama, za one koji žele na vreme da razmotre sve mogućnosti, za one koji se staraju o ostarelim roditeljima, bakama i dekama. Za sve nas...

Tefter

Tefter

Draganova nagrada

Draganova nagrada - nagradni konkurs za najbolje putopisne priče i pesme starijih

Isplata penzija