Početna Magazin Godine Horoskop za subotu, 13. jun 2015. godine

Horoskop za subotu, 13. jun 2015. godine

Horoskop za subotu, 13. jun 2015. godine

Posle letenja i lutanja, dobro je ponovo naći sigurnu luku, srediti utiske i učvrstiti poziciju.

Mesec, tokom većeg dela vikenda, prolazi znakom Bika. Iako obrazuje izazovne aspekte sa planetama u Lavu, čini se da je njegova današnja uloga da zapravo stabilizuje.

Ovaj vikend će, što se dešavanja tiče, verovatno biti mirniji od ostatka sedmice. Treba da izanaliziramo šta nam se i zašto izdešavalo. Treba da nova dešavanja utkamo u ranije planove, da korigujemo pravac.

Jer jun tek donosi nova uzbuđenja i neočekivane mogućnosti.

Merkur, planeta komunikacije, narednih dana se oporavlja od hoda natraške, pa će nam sad put i tu biti otvoren da delujemo ka zacrtanom cilju. Lakše ćemo se sporazumevati, manje bi trebalo da bude zastoja.

Ali je zato dobro iskoristiti izvesnu mirnoću ovog vikenda da se utisci priberu i da se odluči kako, kuda i sa kim je najbolje nastaviti dalje.

Ovo „sa kim“ može da se odnosi i na poslovne partnere, kolege, saradnike… Priča o određivanju pravca, korigovanju planova na osnovu novog razvoja situacije, jeste pre svega priča koja se tiče poslovne, finansijske, praktične sfere života.

Što se romantičnih odnosa tiče, sličnost je u tome što za vikend teško da će biti iznenađenja. Emotivni život, ipak, mogao odneti prevagu kod nekih. Bez obzira da li se radi o davnašnjim vezama ili o susretima sa osobom koja se, možda, u prethodnom periodu ponovo pojavila, emocije su snažne i uzburkane.

Naročito bi subota veče mogla biti jedna od onih večeri po kojima se pamte vrele noći (napisali bismo „letnje“, ali kalendar kasni za meteorološkim i astrološkim dešavanjima).

Najjači uticaj na: Bikove rođene od 28. aprila do 9. maja, Lavove rođene od 31. jula do 11. avgusta, Škorpije rođene od 31. oktobra do 11. novembra, Jarčeve rođene od 29. decembra do 9. januara i na Vodolije rođene od 28. januara do 8. februara.

Dugotrajni astrološki uticaji: