Početna Magazin Godine Horoskop za sredu 18. mart 2015. godine

Horoskop za sredu 18. mart 2015. godine

Horoskop za sredu 18. mart 2015. godine

Glavni uticaj današnjeg dana čini zamagljenost misli ili rečitost mašte. Već u zavisnosti od toga kako gledate na stvari i kako koristite ponuđenu energiju.

Ni jedan uticaj ne postoji izdvojen od drugih, a naročito je nemoguće zanemariti uticaje prethodnog dana i snagu eklipse koja se gradi.

Kako je rečeno u Astrološkom pregledu sedmice: „Ovi susreti (Merkura sa Saturnom i Neptunom), zajedno posmatrani, kao da nam govore da je potrebno da se oslonimo na veru, više nego na čistu logiku. Neke stvari jednostavno osećamo, ne moramo sve razumeti. Zakoračite u bolje sutra sa verom u sebe i ljude pored vas. Verujte da možete okrenuti novi list.

Dani oko nas traže promene. Današnji dan nudi spoj svesnog i nesvesnog. Za one koji teže višem, pravi blagoslov. Za one kojima je važna samo prolazna dobit i ustaljenost svakodnevice, pravi izazov. Jer danas ne možemo da se oslonimo na činjenice. Danas nas vodi intuicija.

Da li smete da se oslonite na unutrašnji osećaj ili ćete sačekati par dana da se magla podigne? Retko se dešava da prednost, kada su odluke u pitanju, imaju umetničke duše i oni koji znaju da sanjaju i smeju da veruju. Upravo ove osobe bi mogle veoma dobro da se snađu ne samo u današnjem danu nego i u energiji promena koju nosi cela ova sedmica.

Bitno je samo da bude jasno da je ovde reč o osobama koje zaista veruju i osećaju, koje žive po taktu svojih unutrašnjih ritmova, a ne o osobama kojima je deo imidža da se predstavljaju svetu kao kreativci i sanjari.

Inače je današnji dan veoma pogodan i za sve vrste prevara. Možete biti žrtva prevare i možete varati druge. Možete sami sebe obmanjivati. Kako razlučiti veru od obmane, maštu od zaluđenosti? Pa to znaju oni koji iskreno veruju i koji od snova žive. Evo jednog dana i za njih, njih koji se uglavnom osećaju oštećeno u ovom šićardžijskom, ćatinskom svetu.

Što se znakova tiče, Rakovi rođeni poslednjih dana juna i prvih dana jula, Škorpije rođene poslednjih dana oktobra i prvih dana novembra, kao i Ribe rođene poslednjih dana februara, najbolje mogu da iskoriste ovaj uticaj.

Osećaj da su izgubljeni u magli i da ne mogu da se snađu u danu, mogli bi imati Blizanci rođeni krajem maja i početkom juna, Device rođene krajem avgusta i početkom septembra, kao i Strelčevi rođeni krajem novembra i početkom decembra.