Početna Magazin Godine Horoskop za četvrtak, 19. mart 2015. godine

Horoskop za četvrtak, 19. mart 2015. godine

Horoskop za četvrtak, 19. mart 2015. godine

Tokom noći između četvrtka i petka, Mesec će biti najbliže Zemlji. Astrolozi takav mesec zovu Supermesec.

Fotografija: Darko Vojinović, AP – Supermesec nad Hramom Sv. Save u Beogradu, jul 2014. godine

Ova sedmica je jedna od, astrološki gledano, najispunjenijih sedmica 2015. godine. Događaji se smenjuju jedan za drugim i prepliću svoj uticaj.

Tako je i ovaj dan pod uticajem prošlih i onih astro-dešavanja koja će svoj vrhunac dostići u danima pred nama. Ali je i jedini dan koji pruža kakav-takav odmor.

Kao poručen, Mesec je danas u znaku Riba. Ovo je idealno za predah i kontemplaciju. Ako možete, zastanite danas za tren i razmislite: o sebi, svom putu, o razvoju situacije… Oslušnite sebe.

Na početku dana ćemo biti više uznemireni, a kako dan odmiče, nalazimo balans. Prepodne bi, naročito za ženski deo populacije, moglo biti ispunjeno emotivnim nabojem.

Odnos sa bliskim osobama mogao bi da bude narušen našim bezrazložnim zebnjama i željom da zaštitimo sebe kako ne bismo bili povređeni. Pustite da se dan odmota i trudite se da uspostavite unutrašnji mir.

Bolje je da važne poslove ostavite za popodnevne časove.

Pokupite repove koji se vuku, očistite svoj životni prostor, negujte svoj duh i telo.

Tokom noći između četvrtka i petka, Mesec će biti najbliže Zemlji. Astrolozi takav mesec zovu Supermesec. Nije baš neki naziv, ali je uticaj ovog Meseca zaista jak. Ne plašite se snažnih emocija. Bez njih bi život bio dosadan. Uživajte u večeri i uverite sebe i sebi drage ljude da vas čekaju novi počeci i dobri dani. Jer od naše vere zavisi svaki uspeh.