Početna Magazin Godine Horoskop za sredu, 11. mart 2015. godine

Horoskop za sredu, 11. mart 2015. godine

Horoskop za sredu, 11. mart 2015. godine

Snažna osećanja i siloviti impulsi – uzbudljiva, ali i veoma opasna kombinacija.

Otvaranjem Google oglasa na ovoj strani pomažete rad Penzina. Hvala vam unapred!

Ilustracija Srebrni surfer – superheroj 21. veka

Danas smo veoma svesni svojih osećanja i sa lakoćom ih izražavamo. Problem je u tome što ćemo se možda kajati ako ih bez cenzure obelodanimo, ako odmah pokažemo kako se osećamo u vezi sa nečim ili u vezi sa nekim.

Nepažnja danas vlada, ne samo u izražavanju osećanja, već i u svakom delovanju ljudi. Ona je prateći deo snage toliko silne da ju je nemoguće kanalisati. Dolazi do razbacivanja energije, nepredviđenih situacija i komplikacija. Treba da izdržimo ovu oluju i, ako možemo, iskoristimo je najbolje što možemo.

Dešavanja u današnjem danu su u tesnoj vezi sa dešavanjima u danu koji mu prethodi i danu koji mu sledi. Pročitajte horoskope i za te dane, ali i Astrološki pregled sedmice kako biste dobili širu sliku.

Da biste iskoristili ovu zaista veliku energiju, potrebno je, pre svega, da se što više obuzdate. Nemojte započinjati nove poduhvate koliko god oni delovali isplativi i laki za postizanje. Ovi dani donose osećaj svemoći, ali ne nose i potrebnu mudrost sa sobom.

Dakle, obuzdajte poriv da se zaletite u novo i iskoristite nagomilanu snagu i elan da prionete na sistematsko utrđivanje svakog koraka u pravcu cilja koji ste odavno postavili. Tu leži šansa za uspeh.

Danas smo i preosetljivi. Lako ćemo primiti srcu neuviđavne postupke ili reči drugih, a nećemo primetiti sopstveno iritantno ponašanje. Nervoza vlada danom i treba se čuvati svojih i tuđih ishitrenih reakcija.

Prilično je teško kontrolisati situaciju, pa izbegavajte sukobe čak i kada vam se učini da biste mogli biti posrednik u rešenju sukoba između drugih. Mogli biste umesto spasioca, postati kolateralna šteta.

Silinu današnjeg dana je nezgodno uspešno primeniti i u sferi gde nam mudrost nije neophodna, a umerenost čak zna da bude štetna. Naime, ova energija čak i za strast može biti suviše jaka. Strast bi lako mogla da preraste u napetost.

Ne donosite konačne odluke o drugima danas. Ne precenjujte sebe.

Kardinalni znaci (Ovan, Rak, Vaga i Jarac) trpe najjači uticaj. Ovnovi bi najlakše mogli da se zanesu i zalete u nepoznatom pravcu, Rakovi bi emotivno mogli najviše da se upletu, Vage osećaju da mogu više nego što bi realno smele, a Jarčevi bi lako mogli da se sukobe sa drugima u borbi za prevlast.

Proverite i ostatak svoje natalne karte. Osobe sa ličnim planetama i podznakom u kardinalnim znacima, takođe mogu snažno osetiti uplive ovoga dana. Ako nemate natalnu kartu, možete je jednostavno i besplatno uraditi na linku ovde.

Dugotrajni astrološki uticaji: