Horoskop Magazin Godine

Horoskop za četvrtak, 12. mart 2015. godine

Nađite u sebi, što bi rekao Marko Miljanov, junaštvo da se oduprete drugima i čojstvo da zaštite druge od sebe. I iskoristite snagu dana, dok se ostali kriju.

Ako ste jak karakter, možda biste mogli da upotrebite energiju ovog dana. Ali je i osobama snažne volje potrebna sreća za uspeh u takvom poduhvatu. Jer, kao što smo napominjali za prethodne dane – ova energija je veoma snažna (v. Horoskop za utorak i Horoskop za sredu, kao i Astrološki pregled sedmice)

Uvek se sve može iskoristiti ako se zna kako i ako se ima malo sreće. Sreća vam je potrebna da vas ovi dani ne bi zakačili po tankim strunama, pa da počnete da svirate iritantno ili da se strune pokidaju. A svako ima po neku tanku.

Ako sreće imate, ostaje vam samo da pronađete mudrost u sebi. Treba mudro odigrati narednih dana da biste uspeli da iskoristite silinu da vas odbaci daleko, ali da zaštite sebe od eventualnog pucanja.

A mudro bi bilo izviti se malo, ne prkositi suviše. Namerno smo napisali “izviti se”, a ne “saviti se”, jer nam se ne sviđa ideja da bilo kada, bilo kome savetujemo da se savija pred bilo kim i bilo čim. Ali da se izvijete, kako od udara ne bi pukle tanke strune, to biste mogli. I onda u pravom momentu uhvatite ovaj silovit talas da vam olakša napredak.

U prepodnevnim satima budite naročito obazrivi da vas ne povredi bezosecajnost i netakticnost drugih ili da vi ne budete takvi prema svojoj okolini. Sukobi su veoma mogući ovih dana.

Mnogi su već doživeli konflikte zbog nemogućnosti kompromisa između dva ili više, sopstvenom veličinom zaslepljenih, ega. Četvrtak jutro bi zato moglo biti parada uvređenih.

Ne dajte na sebe, ne bacajte se u proskinezu ni pred kim, ali nemojte očekivati na da se drugi prema vama ophode kao prema višem biću. Danas je dobro brojati do sto, pa možda i do 1.000. Dišite duboko i nastavite svojim putem.


About the author

Penzin

Penzin je portal posvećen pitanjima starenja i poznih godina, kao i posledica koje će ovaj trend imati na pojedinca i društvo. Penzin edukuje, informiše i podseća na važne probleme i moguća rešenja za one koji se pripremaju ili su već u poznijim godinama, za one koji žele na vreme da razmotre sve mogućnosti, za one koji se staraju o ostarelim roditeljima, bakama i dekama. Za sve nas...

Tefter

Tefter

Draganova nagrada

Draganova nagrada - nagradni konkurs za najbolje putopisne priče i pesme starijih

Isplata penzija