Početna Magazin Godine Horoskop za utorak, 10. mart 2015. godine

Horoskop za utorak, 10. mart 2015. godine

Horoskop za utorak, 10. mart 2015. godine

Veliki je potencijal ako se današnja vatra obuzda i pravilno usmeri. Ako uspete, blago vama.  Ali je to veoma rizično pokušavati, a teško je odupreti se porivu da se proba.

Otvaranjem Google oglasa na ovoj strani pomažete rad Penzina. Hvala vam unapred!

Već u jutarnjim satima osećamo nabujalu stvaralačku energiju u sebi. Svi umetnički delatnici ovog jutra bi mogli da naprave novi proboj. Mašta i sposobnost da se unutrašnji svet u svim svojim finesama pretoči u konkretno delo, daju snažan podstrek umetnicima i onima koji se na umetničke talente oslanjaju u svom radu.

Čime god se bavili, ovako nešto prija svima, ali postoji i jasno upozorenje već na početku dana: samožive želje i osećanja treba odvojiti od konkretnog delovanja inače dolazi do jasno uočljive preokupacije samim sobom.

A danas bi sopstvene potrebe mogle biti itekako prenaglašene. To bi sa jedne strane moglo da dovede do sukoba među ljudima, a sa druge, neće delovati ni pozitivno na ostvarenje sopstvenog cilja.

Taj cilj bi pak mnogima mogao izgledati mnogo bliže i dostižnije nego što jeste. Danas imamo veliku veru u sebe. Osećamo se spremnim za ambiciozne poduhvate.

Međutim, čak i u okviru naših sopstvenih planova, neophodno je da prilagodimo delovanje stvarnim potrebama, da nađemo fini balans između impulsa koji nas teraju na akciju i osećaja sigurnosti. Budući da je današnja vatrena energija puna elana, onaj ko krene, teško će se zaustaviti. A pitanje je da li se ide u pravom pravcu i da li nam rade kočnice.

Danas se igramo igri moći. Ko će da dominira? Ko će koga da ubedi da deluje u njegovom interesu? Elana je dovoljno za uspešnu akciju, ali nigde nećemo stići ukoliko svako vuče na svoju stranu. Možemo li prepoznati zajednički interes? Da li ćemo se setiti da uspeh koji nema s kim da se deli, nema vrednost?

Napomenuli smo već u jučerašnjem horoskopu, teško je ovu vatru obuzdati i pravilno usmeriti. Ako uspete, blago vama. Veliki je ovo potencijal. Ali je to veoma rizično pokušavati, a teško je odupreti se porivu da se proba.

Verujemo da je nama svima potreban podstrek, da je dobro da se krećemo. Ipak vam savetujemo da stišate, koliko je moguće, impulse u sebi i da što smirenije odreagujete na eventualnu samoživost svoje okoline. Dok drugi trče, koračajte sigurno, ali polako. U ovim danima kornjače zaista stižu na cilj pre zeca.

Vazdušni znaci (Blizanci, Vaga i Vodolija) mogli bi da iskoriste veoma dobro današnji dan, ali i Strelčevi koji dobijaju snažan podsticaj iz druga dva vatrena znaka, ali će im biti lakše da nađu pravu meru.

Dugotrajni astrološki uticaji: