Horoskop Magazin Godine

Horoskop za ponedeljak, 9. februar 2015. godine

Venera

Do 13h započnite nove projekte. Uživajte u dubokim osećanjima i pružite reči utehe, zagrljaj podrške osobama kojima je to potrebno.

Ako treba da startujete sa novim projektom, uradite to do 13 časova. Naravno, preporuka da se ne počinju važne, sasvim nove stvari u doba retrogradnog hoda Merkura, još uvek važi. (O ovom retrogradnom hodu Merkura pročitajte na linku koji smo naveli na kraju teksta.)

Ali kako je teško očekivati da smo u mogućnosti da čekamo tokom neke tri sedmice, tri-četiri puta godišnje, za svaki novi pokret, jer raditi se mora, živeti se mora – ako ovu sedmicu morate da počnete sa nekim novim poslom, gledajte da to završite danas do 13h.

U prepodnevnim satima je i jači uticaj jučerašnjeg lepog aspekta između Venere i Plutona. (Pročitajte Horoskop za nedelju, 8.februar) Kad je reč o materijalnom, eto nam šanse da dobijemo lepu nadoknadu za svoj trud.

Kada su emocije u pitanju, jučerašnji aspekt preslikava na današnji dan dubinu i jačinu emocija, strasna, topla osećanja.

Ali bismo, kako današnji dan odmiče, mogli biti suočeni sa nekim bolnim tačkama u tim dubokim slojevima duše. Možda i ne bude dramatično, već samo setno. Možda ne bude nešto značajno na životnom nivou, već jedna od onih sitnica koje nas malo po malo izgrađuju i utvrđuju kao individuu.

Ali i sitnica može da zagrebe dušu, da otvori ranu. Ono što je dobro jeste to što smo danas itekako spremni da primetimo i povređenost drugog, da pružimo rame za plakanje, budemo oslonac za izlazak iz mini krize.

Posebno prijemčivi za ovaj uticaj su: Rakovi rođeni od 5. do 10. jula, Škorpije rođene od 5. do 10. novembra i Ribe rođene od 3. do 8. marta.

Dugotrajni astrološki uticaji:


About the author

Penzin

Penzin je portal posvećen pitanjima starenja i poznih godina, kao i posledica koje će ovaj trend imati na pojedinca i društvo. Penzin edukuje, informiše i podseća na važne probleme i moguća rešenja za one koji se pripremaju ili su već u poznijim godinama, za one koji žele na vreme da razmotre sve mogućnosti, za one koji se staraju o ostarelim roditeljima, bakama i dekama. Za sve nas...

Tefter

Tefter

Draganova nagrada

Draganova nagrada - nagradni konkurs za najbolje putopisne priče i pesme starijih

Isplata penzija