Početna Magazin Godine Horoskop za nedelju, 8. februar 2015. godine

Horoskop za nedelju, 8. februar 2015. godine

Horoskop za nedelju, 8. februar 2015. godine

Dan koji donosi sasvim konkretnu, opipljivu dobit. Ova dobit, važno je napomenuti, nije dobitak na lutrji, već plod prethodnog rada.

Jeste malo nezgodno što ovaj svojevrsni „Dan isplate“ pada u nedelju, dan koji je za većinu neradan. Ali eto razloga da se oni koji danas rade nasmeše bar – oni imaju veću verovatnoću da iskoriste ovu pozitivnu energiju :) Ovaj uticaj će se preneti i na početak sledeće sedmice, ali danas je aspekt tačan i ima najveći uticaj.

O materijalnoj satisfakciji i načinima na koje do nje najlakše dolazimo u periodu Venerinog prolaska kroz znak Riba pisali smo u horoskopu čiji link možete naći na kraju ovog teksta. Venera ovde jeste blaga, ali se strašno plaši eventualne nemaštine. Pluton u Jarcu već dugo razara postojeće i gradi nove društvene sisteme delovanja, ali i nove načine poslovanja.

Obe ove planete su vezane za materijalno. Njihov skladan odnos omogućava nam da materijalno lakše dođe do nas. Ostvarivanje dobiti omogućava i dobar položaj Meseca.

Međutim, odnos Venere i Plutona je i slika snažnih i strastvenih žensko-muških odnosa. Pretpostavljamo da vam je lakše da zamislite da ćete danas ostvariti vezu sa osobom suprotnog pola, nego da ćete zaraditi/dobiti novac, ali nije isključeno i jedno i drugo.

Preterujemo? Pa što da ne. Ova sedmica je prilično optimistična, zašto u tom duhu i mi ne bismo izneli ovakve mogućnosti? Sreća prati hrabre, a da bi se astrološki potencijal ispunio, pojedinac mora da se pokrene i aktivira ga. Pa pokrenite se!

Samo jedno upozorenje: ovaj dan ne favorizuje površne kontakte. Ovde je sve povezano sa dubokim nivoima i vrednostima koje nosimo duboko usađene u naše biće.

Dakle, vrednosti su na ovaj ili onaj način istaknute u današnjem danu. Istaknite se i vi da biste lakše došli do njih.

Vodite računa, kao i prethodnih dana, da ne budete isuviše posesivni i da ne gušite druge svojom nabujalom energijom. Ako nekoga volite, ostavićete mu prostora da diše.

Međutim, ako prava osoba već postoji u vašem životu, energiju ovog dana ćete najverovatnije znati da iskoristite na pravi način.

Slobodni koji ovih dana započnu novu vezu pamtiće je sigurno. Jer veze čiji početak obeležava ovakav aspekt, veoma su burne.

Najjači uticaj ovaj aspekt ostavlja na pripadnike druge dekade zemljanih i vodenih znaka, odnosno na rođene prvih deset dana meseca: maja (Bik), jula (Rak), septembra (Devica), novembra (Škorpija), januara (Jarac) i marta (Ribe).

Dugotrajni astrološki uticaji: