Početna Magazin Godine Horoskop za ponedeljak, 6. april 2015. godine

Horoskop za ponedeljak, 6. april 2015. godine

Horoskop za ponedeljak, 6. april 2015. godine

Silovita osećanja o kojima treba razgovarati, ali koje treba držati daleko od poslovne sfere, gde danas imamo sjajne izglede za uspeh.

Dan počinje sa bujicom uskomešanih osećanja koja prete da prsnu upravo zbog pritiska kojim nastojimo da ih zadržimo u sebi. Sve ključa i negde bi moglo i da proključa.

Emocije koje bi danas izbile na površinu jesu one koje nas duboko ukorenjenim sponama vezuju za druge. Ovde nema ničeg površnog, a može biti i pozitivno i negativno.

Sreća, te dan sa sobom donosi pojačanu sposobnost komunikacije. Ako vi ili vaši bližnji odreagujete burno, bilo izbacujući iz sebe lavu lepih bilo manje prijatnih osećanja, potrudite se da to pretvorite u početak razgovora. Ako i počne uz glasnije tonove, kako se razgovor bude razvijao, tako ćete sve više razjašnjavati situaciju.

Kada su u pitanju poslovne situacije, ovaj ponedeljak donosi odlične mogućnosti, ali ovde emocije definitivno treba držati pod što jačom kontrolom.

Čak i tamo gde je njihovo izražavanje i kanalisanje dobro za profesiju (kod umetnika, npr), danas ne bi bilo poželjno pustiti ih da prokuljaju jer rešavanjem eventualnih problema koji bi nastali, gubi se dragoceno vreme da se druga vrsta energije, ona koja omogućava dobru poslovnu komunikaciju, iskoristi.

Na razgovore i priču definitivno se treba fokusirati. Pregovori, predavanja, prezentacije, dogovori unutar tima i među poslovnim partnerima, sve će ovo biti berićetno.

Ovaj dan je izuzetno dobar i za osmišljavanje nove poslovne strategije. Jasno i razložno razmišljamo, spremni smo da napravimo proračunat rizik, a da pri tom ne srljamo, na visokom su nivou sposobnost procene situacije i sagledavanja odnosa sa kolegama i partnerima…

A pri tom, danas bi lako moglo i da se desi nešto što će nam ukazati na raskorak između naših svakodnevnih postupaka i krajnjih ciljeva.

Jasno nam je da treba da prilagodimo buduće korake putu na kome se nalazimo i cilju ka kome težimo. Ne treba se nervirati zbog propusta koje smo napravili, pogrešnih koraka, tapkanja u mestu i lutanja. Danas treba sesti, razmisliti, prilagoditi taktiku i osmisliti strategiju.

Ovaj dan nudi najviše Lavovima rođenim od 30. jula do 12. avgusta i Strelčevima rođenim od 1. do 10. decembra, dok Ovnovi rođeni od 27. marta do 7. aprila imaju lepe šanse za dobar dan, ali mogu biti isuviše uzbuđeni i ustreptali, te postoji i veća mogućnost da tu šansu propuste.

Aprilski Bikovi, julski Lavovi, oktobarske Škorpije i januarske Vodolije, najviše su pod udarom silnih emocija – što uopšte ne mora da bude loše, samo dok se drži van poslovne sfere i dok se o osećanjima razgovara.

Dugotrajni astrološki uticaji:

%d bloggers like this: