Početna Magazin Godine Horoskop za utorak, 7. april 2015. godine

Horoskop za utorak, 7. april 2015. godine

Horoskop za utorak, 7. april 2015. godine

Nejasan osećaj, pokrenut naizgled razložnim razmišljanjem da ne valja biti smiren, da je spokoj lažan.

Otvaranjem Google oglasa na ovoj strani pomažete rad Penzina. Hvala vam unapred!

Fotografija iz teksta „Karlov most na Vltavi, u Pragu

Verovatno će, većini, ovo biti najsumorniji dan u sedmici.

Nije ugrožena nijedna određena oblast života, nema uticaja spolja, objektivno nismo ni ugroženi – jednostavno, teskoba se danas stvara iz dubine duše i razliva se po danu.

Snovi su, prethodne noći, ko ih pamti, verovatno bili umirujući. Ali spokoj koji se oseća na prelasku noći u dan, odjednom i sam počinje da biva faktor uznemiravanja jer bi iz podsvesti mogli dobiti poruku da smo uljuljkani, a da opasnost vreba u budućim danima.

Nejasan osećaj, pokrenut naizgled razložnim razmišljanjem da ne valja biti smiren, da je spokoj lažan.

Osećamo potrebu da reagujemo i to da reagujemo brzo, ali želimo da ta reakcija, u datom trenutku, bude savršena. Tako se stvara frustracija između „momentalnog odgovora“ i „kvalitetnog odgovora“, a da i nismo sigurni na šta to treba da odgovorimo.

Zaposleni bi danas trebalo da rade na završavanju postojećih obaveza, a da se klone prihvatanja novih. Inače, dan nije dobar za bilo kakav početak.

Učenici i studenti bi danas mogli imati problema sa učenjem: zaglavljeni i preplavljeni hrpom detalja, ne shvataju suštinu ili do konačnog odgovora dolaze prečicama, ostavljajući velike praznine u svom znanju.

Ne bi, pak, bilo čudno da mnogi baš danas prionu i na učenje i na posao jer nas odjednom budućnost plaši. Ne zbog nekog događaja koji slutimo, već zbog osećaja da nešto propuštamo da učinimo.

Kako se dan bliži kraju, tako bi mogli da fokusiramo pažnju na svoj emotivni život. Osobe koje nisu u vezi, mogle bi da postupe ishitreno u želji da partnera nađu, a osobe u vezi mogle bi preterati u želji da preispitaju svoj odnos sa partnerom.

Najbolje je pustiti da dan prođe. Teskoba koja se prišunjala niotkuda, proći će sama od sebe.

Dugotrajni astrološki uticaji: