Početna Magazin Godine Horoskop za ponedeljak, 13. april 2015. godine

Horoskop za ponedeljak, 13. april 2015. godine

Horoskop za ponedeljak, 13. april 2015. godine

Ovaj dan bi trebalo da prati praznično raspoloženje. Ovog ponedeljka bi mnogi trebalo da odmaraju. Mnogi će zaista odmarati, ali sa osećajem da bi zapravo bilo bolje da rade.

Nije to griža savesti, već unutrašnja potreba da se iskoristi nakupljena energija i usmeri na konkretne stvari. Sa druge strane, odmor prija.

Čak i oni koji će biti na radnom mestu, naći će se u sličnoj unutrašnjoj dilemi: prepustiti se sporijem danu, skuvati koju kafu više i razmenjivati utiske sa kolegama ili prionuti na posao.

Još od nedelje nas prati osećaj lakoće delovanja (v. Horoskop za 12.4.), a sada osećamo i snažan unutrašnji podstrek da prionemo na posao.

Sa druge strane, zaista se uživa svim čulima i želimo da se prepustimo. Snažni su porivi, snažne su želje… Ne mislimo da ćemo preterati: jelo, piće, voljeno biće…

Ali bismo želeli i da što pre počnemo da konkretizujemo planove i završavamo poslove.

Probajte da nekako podelite dan. Nemojte pokušavati da radite više stvari odjednom ili da kombinujete uživanje i posao. Ova energija zahteva fokus bez obzira na to na šta je usmeravate. Dilemu na šta je usmeriti, probajte da rešite tako što ćete jedan deo dana posvetiti poslu, a drugi odmoru. I onda se maksimalno fokusirajte na to.

Ova energija pruža upornost, istrojnost, metodičnost… Ako znate šta su vam ciljevi i ako ste već počeli rad na nečemu, danas možete da stignete dalje i postignete više nego što ste planirali. Prebacuje se norma. Ali ne počinjite nove poslove.

Takođe, danas se treba kloniti osoba koje su isuviše svojeglave i svih situacija u kojima bi moglo da dođe do nekih sukoba. Ne samo što praznični dani, kao što je ovaj, ne bi trebalo da budu naruženi ovakvim događajima, već zato što bi danas i manji povodi, ljudima koji su od ranije u sukobu ili se ne trpe, mogli da budu podstrek za ozbiljnu raspravu u kojoj će svi biti poraženi.

Treba se čuvati naduvanih i slepih egoističnih izliva. Radije iskoristite dan za sticanje rezerve i, samim tim, prednosti.

Najjači udar energije osetiće: Bikovi rođeni od 25. aprila do 8. maja, Device rođene od 28. avgusta do 10. septembra i Jarčevi rođeni od 26. decembra do 8. januara.

Ego koji se sukobljava sa drugim egom, mogao bi biti najverovatniji scenario (bez obzira da li su aktivni učesnici ili kolaterana šteta) kod Lavova rođenih od 27. jula do 7. avgusta, kod Škorpija rođenih od 28. oktobra do 7. novembra i kod Vodolija rođenih od 25. januara do 4. februara.

Dugotrajni astrološki uticaji: