Horoskop Magazin Godine

Horoskop za nedelju, 12. april 2015. godine

Ribe

Mnogo smo više spremni da činimo jedni drugima nego inače. Sasvim u skladu sa danom kada proslavljamo vaskrsnuće Sina Božijeg.

Zaista se lepo pogodilo pa je glavni aspekt dana kada veći deo stanovništva Srbije obeležava Uskrs, pozitivan aspekt između Marsa u Biku i Neptuna u Ribama.

Ribe su zodijački znak koji se vezuje sa hrišćanstvom, a hrišćanstvo je, naročito u svojim ranim fazama, imalo i ribu kao simbol. Grčka reč za ribu (ikhtis) koristila se kao akronim “Isus Hristos, Sin Božiji, Spasitelj”. Neptun je planeta vezana za veru i religiju.

Marsa u Biku je veoma lako predstaviti kao nekoga ko dela kako bi udovoljio svojoj porodici i svojim čulima.

U skladnom odnosu, ove dve planete, u ovim znacima, lako mogu da se uklope u praznik koji slavi vaskrsnuće Sina Božijeg, okupljajući porodicu u domu, uz tradicionalne običaje.

Kao što smo napomenuli i u Astrološkom pregledu sedmice, mnogo smo više spremni da činimo jedni za druge nego inače. 

U popodnevnim i večernjim časovima, Mesec i Venera u skladnom odnosu doprinose širenju dobre atmosfere. Praznici, ponekad, znaju i da izvuku na površinu loše odnose između članova porodice, ali bi Uskrs 2015. godine trebalo da bude zaštićen od toga.

Mars i Neptun će se potruditi da se porodične obaveze i sve one koje nas neposredno za ovim danom čekaju, budu izvršene lako i brzo. Zahvaljujući njima, neće ostati nedovršenih obaveza nakon Uskrsa.

Slavlje nas neće sprečiti da pozavršavamo sve što je neophodno. Naprotiv, kao da će nam dati podstrek da završimo i više nego što smo planirali.

Zato, uživajte u ovom radosnom prazniku i opustite se. Prikupljena energija će vam se višestruko isplatiti.

Dugotrajni astrološki uticaji:


About the author

Penzin

Penzin je portal posvećen pitanjima starenja i poznih godina, kao i posledica koje će ovaj trend imati na pojedinca i društvo. Penzin edukuje, informiše i podseća na važne probleme i moguća rešenja za one koji se pripremaju ili su već u poznijim godinama, za one koji žele na vreme da razmotre sve mogućnosti, za one koji se staraju o ostarelim roditeljima, bakama i dekama. Za sve nas...

Tefter

Tefter

Draganova nagrada

Draganova nagrada - nagradni konkurs za najbolje putopisne priče i pesme starijih

Isplata penzija