Početna Magazin Godine Horoskop za nedelju, 12. april 2015. godine

Horoskop za nedelju, 12. april 2015. godine

Horoskop za nedelju, 12. april 2015. godine

Mnogo smo više spremni da činimo jedni drugima nego inače. Sasvim u skladu sa danom kada proslavljamo vaskrsnuće Sina Božijeg.

Zaista se lepo pogodilo pa je glavni aspekt dana kada veći deo stanovništva Srbije obeležava Uskrs, pozitivan aspekt između Marsa u Biku i Neptuna u Ribama.

Ribe su zodijački znak koji se vezuje sa hrišćanstvom, a hrišćanstvo je, naročito u svojim ranim fazama, imalo i ribu kao simbol. Grčka reč za ribu (ikhtis) koristila se kao akronim „Isus Hristos, Sin Božiji, Spasitelj“. Neptun je planeta vezana za veru i religiju.

Marsa u Biku je veoma lako predstaviti kao nekoga ko dela kako bi udovoljio svojoj porodici i svojim čulima.

U skladnom odnosu, ove dve planete, u ovim znacima, lako mogu da se uklope u praznik koji slavi vaskrsnuće Sina Božijeg, okupljajući porodicu u domu, uz tradicionalne običaje.

Kao što smo napomenuli i u Astrološkom pregledu sedmice, mnogo smo više spremni da činimo jedni za druge nego inače. 

U popodnevnim i večernjim časovima, Mesec i Venera u skladnom odnosu doprinose širenju dobre atmosfere. Praznici, ponekad, znaju i da izvuku na površinu loše odnose između članova porodice, ali bi Uskrs 2015. godine trebalo da bude zaštićen od toga.

Mars i Neptun će se potruditi da se porodične obaveze i sve one koje nas neposredno za ovim danom čekaju, budu izvršene lako i brzo. Zahvaljujući njima, neće ostati nedovršenih obaveza nakon Uskrsa.

Slavlje nas neće sprečiti da pozavršavamo sve što je neophodno. Naprotiv, kao da će nam dati podstrek da završimo i više nego što smo planirali.

Zato, uživajte u ovom radosnom prazniku i opustite se. Prikupljena energija će vam se višestruko isplatiti.

Dugotrajni astrološki uticaji: