Horoskop Magazin Godine

Horoskop za petak, 29. maj 2015. godine

Merkur

Ako bi birali dan koji im najviše astrološki odgovara, prevaranti i smutljivci izabrali ovaj. Preporuka je, naravno, da otvorite četvore oči.

Međutim, moguće je da vas je ova radna sedmica koja je, po svoj prilici, bila prilično zahtevna, već dosta iscrpila i da sada spuštate gard. Moguće je i da su nam živci svima dosta napregnuti, pa nam dodatna nervoza usled panike da nas neko vara baš nije potrebna.

Zato je danas možda najbolje imati na umu onu izreku da je nemoguće prevariti poštenog čoveka. Dakle, dovoljno će biti da se ne zalećete u naizgled lukrativne kombinacije i da ne pokušavate da vi pređete druge.

Trudite se da danas radite što posvećenije, ali sa što manje žurbe (čak iako vam je ovo poslednji radni dan u sedmici). Nakon posla ili radnih obaveza (već u zavisnosti od vašeg statusa u Birou za zapošljavanje ili PIO fondu), potrudite se da se opustite uz neku dobru knjigu.

Fikcija je danas naglašena, pa ako ne možete da je iskoristite za sopstveno umetničko stvaranje, iskoristite je da lakše pregurate ovaj dan i da napunite baterije. Verujemo, uostalom, da dobra knjiga uvek pomaže.

Danas je, međutim, jedan od univerzalnih izlaza iz ustreptalosti dana upravo mašta. Drugačije interpretirane reči mogu da nam donesu probleme u svakodnevnom životu, ali pri čitanju ili gledanju filma, drugačije prikazana stvarnost nas obogaćuje.

Ukoliko se odlučite za odlazak u bioskop, lepo je povesti nekog sa sobom, ali nije nužo ukoliko ste “na tri ćoška”. Možda je bolje, u tom slučaju, osamiti se.

Ovo napominjemo zato što je moguće da će današnji dan i u ličnim odnosima biti prilično ispunjen naelektrisanjem.

Ne dozvolite sebi da ljuti uđete u vikend. Bolje je da se, što je mirnije moguće, dogovorite da jedno drugome ostavite malo prostora ovog petka, nego da jedno drugo povređujete durenjem ili zajedljivim rečima. A ovih dana je teško zaustaviti oštar jezik.

Promenljivi znaci su cele sedmice posebno osetljivi (v. horoskope za prethodne dane), ali bi danas ličnih sukoba trebalo da se klone i osobe rođene u kardinalnim znacima i to: Ovnovi rođeni od 5. do 16. aprila, Rakovi rođeni od 8. do 18. jula, Vage rođene od 9. do 19. oktobra i Jarčevi rođeni od 6. do 16. januara.

Dugotrajni astrološki uticaji:


About the author

Penzin

Penzin je portal posvećen pitanjima starenja i poznih godina, kao i posledica koje će ovaj trend imati na pojedinca i društvo. Penzin edukuje, informiše i podseća na važne probleme i moguća rešenja za one koji se pripremaju ili su već u poznijim godinama, za one koji žele na vreme da razmotre sve mogućnosti, za one koji se staraju o ostarelim roditeljima, bakama i dekama. Za sve nas...

Tefter

Tefter

Draganova nagrada

Draganova nagrada - nagradni konkurs za najbolje putopisne priče i pesme starijih

Isplata penzija