Početna Magazin Godine Horoskop za nedelju, 22. februar 2015. godine

Horoskop za nedelju, 22. februar 2015. godine

Horoskop za nedelju, 22. februar 2015. godine

Spajanje ženskog i muškog principa u prvom znaku Zodijaka. Venera i Mars se u nedelju, rano ujutru, nalaze u konjukciji u Ovnu.

Ove dve planete su se kretale i kroz prethodni znak Riba veoma blizu jedna drugoj, a i nakon ovog današnjeg tačnog spajanja nastaviće narednih dana da se kreću jedna uz drugu na putu kroz znak Ovna.

Ovo današnje spajanje može doneti nova romantična interesovanja, jer najjednostavnije gledano, kad se spoje ove dve planete, rađa se ljubav, a deo neba u kome se danas spajaju je simbol novog, još nedoživljenog.

Ovakve veze su uzbudljive, strastvene, sve pršti i plamti, ali se može i veoma brzo sagoreti. Impulsivnost je izražena, lako se zaleće, teško se zaustavlja.

Ono što ipak daje stabilnost ovome, jeste ozbiljni Saturn koji pozitivno utiče na ovaj spoj. On nudi i mogućnost (on nikada ništa ne obećava, moramo da se potrudimo sami), ali ipak nudi jasnu mogućnost trajnosti veza koje bi se obrazovale danas. Bez obzira što je puno vatre i što sve možda deluje, sa strane gledano, suviše dobro da bi bilo istinito – postoji šansa da se iz strasti rodi nešto trajno.

Ovo je, naravno, sjajan dan i za one koji su već u vezi. Lep dan za dodavanje nove iskre starom plamu.

Ali pored ove svima očigledne asocijacije na ljubav, ove dve planete u čvrstom zagrljaju nude mogućnosti i na drugim poljima. Jer Venera je želja, a Mars je volja. Spojeni u znaku koji pokreće stvari, koji krči put, sa dobrim vibracijama od strane Velikog učitelja Saturna, ove dve planete nam danas, i u danima koji slede, nude energiju da ostvarimo svoje davnašnje želje i planove. Nije bitno u kojoj sferi.

Dobijamo poruku da što se želi, to se može. Spajanje Venere i Marsa nije sasvim redak događaj, ali ovakve šanse ne treba propuštati. Naročito za one koji priželjkuju novi početak, za one koji žele da okrenu novi list – ovo su pravi dani za to.

Posebno snažan impuls danas dobijaju martovski Ovnovi, majski Blizanci, julski Lavovi, septembarske Vage, novembarski Strelčevi i januarske Vodolije.