Početna Magazin Godine Horoskop za četvrtak, 9. april 2015. godine

Horoskop za četvrtak, 9. april 2015. godine

Horoskop za četvrtak, 9. april 2015. godine

Osmeh na licu, radost u srcu. Eto, to su mogućnosti ovoga dana u najkraćem opisane. Nadamo se da će ih većina iskoristiti.

Već samo jutro nam donosi osećaj vedrine. Svet nam izgleda lepši, a mogućnosti veće i ostvarivije.

Ako je ikako moguće, obradujte sebe nekom aktivnošću koja vam pričinjava zadovoljstvo, a za koju obično nemate vremena. Ne samo što će vam prijati, nego bi ona mogla da pokrene neka druga dešavanja koja će vam pomoći da maksimalno iskoristite dan.

Obavezno kontaktirajte što veći broj ljudi, bez obzira da li ste u radnom odnosu ili ne. Kontakti danas pomažu svima, a lako se ostvaruju i pričinjavaju zadovoljstvo.

Danas smo poletni, a elan današnjeg dana mogao bi da nađe ostvarenje u konkretnim rezultatima u bliskoj budućnosti, sasvim moguće u junu mesecu.

Frustrirajuć osećaj da ne možemo da pomirimo kvalitet i brzinu rada, koji smo osećali početkom sedmice (v. Horoskop za utorak), sada bi mogao da se transformiše u osećaj da posvećujemo isuviše pažnje detaljima radu koji nas ne ispunjava ili koji nas ne vodi tamo gde želimo da budemo.

Ovaj osećaj, međutim, ne frustrira, već, kod onih koji se tako osete – oslobađa. Jer često se dešava da se, iz navike stečene dok je navika još imala smisla, zaglavimo u poslu koji više ne vodi ničemu ili oduzima dragoceno vreme poslovima koji mnogo više znače i/ili donose.

Danas je, zahvaljujući brzom Mesecu na prolasku kroz znak Strelca, obrazovan, labav, ali koristan Veliki vatreni trigon. Obuhvaćena je sredina vatrenih znaka, dakle od oko 10. do oko 20. stepena Ovna, Lava i Strelca.

Pogledajte svoju natalnu kartu (ako je nemate urađenu, uradite je na linku ovde): u kojim kućama su ovi stepeni? Tu je potencijal današnjeg dana za vas.

Lako ćete na internetu naći osnovna objašnjanja koje oblasti opisuju određene kuće, a ako znate engleski, njih možete naći i na navedenom linku za izradu natalne karte. Pošto kartu uradite, stanite mišem na broj kuće koja vas zanima i dobićete, klikom na padajući meni, kratko objašnjenje.

Razmišljajte o sebi i svojim potencijalima i uživajte u lepom danu.

Dugotrajni astrološki uticaji: