Početna Magazin Godine Horoskop za petak, 10. april 2015. godine

Horoskop za petak, 10. april 2015. godine

Horoskop za petak, 10. april 2015. godine

Razmena energije i ideja je najbolja ponuda ovog dana, zato: kontaktirajte što više. Veče, iako je ili baš zato što je – petak, mnogo je mirnije od dana.

Fotografija iz teksta: „Doro – mobilni telefoni za starije osobe

Da počnemo od kraja dana – teško da ćete, bez obzira na status, godine, stil života… imati burno veče. Po svemu sudeći, dan, naročito prepodne, biće zanimljiviji ili bar aktivniji od večeri.

Veče je tiho, posvećeno odmoru ili eventualno, planiranju zabave za vikend. Ako uveče i budete bili u društvu, to će najverovatnije biti krug veoma bliskih ljudi – porodice ili prijatelja.

Petak prepodne, sa druge strane, nudi mogućnost bezbroj kontakata. Užurbani smo, ali ne i nervozni. Brzo se smenjuju događaji, ali mi sve uspešno pratimo.

Telefonirajte, šaljite mejlove, ali je najbolje ako prepodne možete da ostvarite direktne kontakte sa ljudima. Razmena energije i ideja najbolja je ponuda današnjeg dana.

Ako pripadate osobama trećeg doba, obavezno dan iskoristite da ostvarite makar kontakt više nego inače. Lakše ćete to učiniti, a i moglo bi da vam donese veću korist od očekivane.

Ako smo se juče pokrenuli, danas nastavljamo u istom ritmu. Ako nismo, moguće je da će nas neka vest ili susret pokrenuti.

Možemo se posvetiti samostalnom projektu – svaka delatnost bi danas trebalo da bude uspešna, ali je još bolje ako današnji dan možemo da posvetimo grupnim aktivnostima. Mnogo je bolja saradnja nego inače, a svako nalazi način da najbolje iskaže sebe i maksimalno doprinese grupi.

Kako se bliži veče, tako se situacija osetno menja i mi imamo potrebu da se odmorimo od vreve i gužve. Baš kako i priliči Velikom petku, utišajte sebe i zagledajte se u sebe.

Dugotrajni astrološki uticaji: